Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
T.D.
Velmi arogantní,nepříjemná,odmítla mě ošetřit (oteklé a bolavé mandle),napsala mi neschopenku po telefonu a vůbec ji nezajímalo,co mi je. Opravdu nedoporučuji!
milan
neochota, bez zdvořilého chování, asistenční sestra (která by si měla uvědomit, že je vlastně sekretářka, nic víc) je možná ještě horší. nedoporučuji
Mně se určitě nemusi omlouvat .Ja ji chci Po 1o letech poděkovat ya to že žiji .Dovezla mě do nemocnice pod kyslikem -byl to infarkt .Později jsem si stěžoval nabolesti kyčelniho kloubu . Rekla mi že to neni kloub že je to od pateře V krajske nemocnici to potvrdil rentgen i ortoped. dobra diagnostička-doporučuji. sestřička vstřicna . S vyražkou jděte k mastičkaři .
Dobra diagnostička .
lisak
Prostě nezájem o pacienta ,pacient te nutnost k získaní financí
Nekompetentní
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
rekreant
Nepřijela se na pacienta ani podívat,ačkoliv to po telefonu slíbila.Pacient se pro velkou bolest nemohl ani pohnout.Ještě že nejsem v Horní Plané natrvalo.
Výborná, je s ní sranda, dovede brát život z té lepší stránky, z ordinace odcházím vždy s lepší náladou, pomůže, je ochotná, poradí, ale se simulanty a fňukaly umí vyběhnout
Rozhodně se nemohu ztotožnit s ostatními názory - paní doktorka je člověk na svém místě. Bez zbytečných caviků řeší problémy věcně, což možná u někoho budí dojem, že se jim nevěnuje. Někteří "chytří" pacienti by si asi opravdu měli řešit své problémy sami, než aby s tím obtěžovali lékaře.
pacient
Špatně stanovené diagnózy, neochota, nedodržování pracovní doby (klidně přijde o 20-30 minut déle ale na čekající pacienty se ani nepodívá, nepozdraví, neomluví se), diagnostikuje od stolu, bez jakékoli iniciativy a ochoty pomoci (člověk si víceméně o všechno musí říci sám, navrhnout postup).