Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
jarmila.dedkova
K paní doktorce jezdím až z Divok. Lepšího revmatologa jsem si nemohla přát. Je velice obětavá, důsledná, chápající a poctivá. Doporučuji, vždy se k paní doktorce opravdu těším. Jsem jí vděčná, že se mě ujala.
kociludmilka
k paní doktorce jsem chodila když byla ve FN OL; vynikající odborník; jsem ráda, že je v PV; zvažuji přestup, pokud se mě ujme
Gebertová
Již několik let naše ošetřující lékařka.Velmi dobrá mohu jen doporučit.Léčíme se s manželem oba.Manžel velmi nemocen,paní doktorka nasadila léčbu,která opravdu zabrala!!!
Byla jsem u paní doktorky pouze jednou, někdy v roce 2009.
Při výpisu z pojišťovny jsem zjistila, že si u mé pojišťovny za rok 2010 naúčtovala 2x moji návštěvu a to jsem si vědoma toho, že v tomto roce jsem jí ani netelefonovala, natož abych u ní byla na nějakém vyšetření.
Dělate tohle často, paní doktorko i u jiných pacientů?
S paní doktorkou jsem nad míru spokojená, lepší jsem v poslední době nepoznala ( ze všech oborů). Mohu jen doporučit.
Doporučuji je velmi ochotná a důsledná.
U paní doktorky jsem se léčil několik let a byl jsem s jejím přístupem maximálně spokojen. Vždy mi pomohla a vyšla vstříc. Nikdy jsem nečekal v ordinaci desítky minut či hodiny, jak to někde bývá. Vše má perfektně zorganizováno.
eva
Velmi ochotná a pečlivá.
Jana
Chtěla bych touto cestou zjistit kontakt na MUDr.Vavrdová Věra revmatologie, působila na Železniční poliklinice v Olomouci. Je to vynikající lékařka, která mi poskytla velmi dobrou péči a vždy ochotně konzultovala veškeré problémy. Jana Vychodilová Olomouc
Šamánková
výborný přístup k pac.