maximální spokojenost, bohužel kolegyně v ordinaci paní Urbánkové mají s mím chrupem spoustu práce zapřičiněného především laxní péčí mého bývalého dentisty. super moderni vybavení, neustálá péče zdali to nebolí ve me budí jen ty nejlepší dojmy. dokonce se mi minule stalo, že jsem si v ordinaci i příjemně odpočinul od pracovního shonu.
S její péčí a přístupem jsem nad míru spokojena!!!Příjemné prostředí
Nedoporučuji,její ošetření je děsivé chodil jsem k ní 8 let a s velkýmí problémy jsem se ocitl na klinice kde mi bylo řečeno že její ošetření mi v 35 letech zaručilo pouze parodontitidu horní čelisti a po každém odvrtání plomby byla paní primářka zhrozena za co se u ní platí kvantita a ne kvalita to je její vizitka.
velmi drahá paní dokrtorka
Bojím se všech lékařů . Když jsem šla k paní doktorce , myslela jsem , že budu mít infarkt . Zbytečné obavy . Byla jsem tak překvapená ,Že se snad přestanu bát . Je to super lékařka . Příjemná , povídavá a velice hodná . O moderní ordinaci ani nemluvím a hodnotím ještě víc než je nejlepší .
Zkušená, pečlivá, lidsky vlídná, ordinující v domácím prostředí s nepřetržitě modernizující ordinací s recepcí, dnes s prakticky nepžetržitými ordinačními hodinami (denně do 20 h). Neví však, zda přijímá nové pacienty.
Kolčavová
Není co dodat, ochota sama. I když ji tlačí čas dalších nervózních čekatelů, nikdy nikoho neodbude a vyhraje si i s maličkostí. Perfektní práce, příjemné prostředí. Dokonce k ní přešla i moje kamarádka, která měla chorobný strach ze zubařů.
Straková
Pro mě a moje děti-nejlepší stomatolog.Několik jsme jich,bohužel,měli,p.doktorka je prostě "třída".Moje dcera se vůbec nebojí chodit k zubaři,ba se i těší na návštěvy u ní a to jsem jí u minulého stomatologa nemohla přemluvit,aby jen otevřela pusu.Umí to nejen s dětmi,ale i s námi-dospěláky.Bojíme se podstatně více,než ty naše děti.Musím říci,že se cítím u paní doktorky v ordinaci velice příjemně,jsem moooc spokojená.Obdivuji ji za její obětavost a ochotu,prostě,jak už jsem napsala,pro nás nejlepší:-))
Hana Klementová
Lékařsky zkušená,lidsky přijatelná, obětavá, ordinující v domáckém prostředí s dobře vybavenou ordinací, s velmi dobrými instrumentářkami.