Psychologické poradenství • Od 900 Kč
Krizová intervence • 900 Kč
Osobní trénink • 900 Kč +2 Více
Psychologická diagnostika • 900 Kč
Zhotovení znaleckého posudku
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologická diagnostika
Zhotovení znaleckého posudku
Vzdělání:
• absolventka FF UK
• tříletá psychoterapeutická fakulta v Praze
• výcvik v existenciální psychoterapii a logoterapii v Brně
• krizová intervence RIAPS Praha
• roční výcvik v Rogersovské terapii, Gestalt terapii a v neverbálních technikách
• stáž na psychiatrické klinice v Hradci Králové
• funkce soudní znalkyně
• průběžné studium ezoterních nauk
L.P
Osobně můžu paní doktorku jen doporučit, přišel sem za paní doktorkou s problémy, které mě trápí roky a o kterých sem se bál /styděl mluvit. Během pár sezení sem to ze sebe všechno dostal,paní doktorka mě vyslechla, řekla mi svůj nezaujatý odborný názor, který mi pomohl se na své problémy dívat jinak a hlavně se více zamyslet nad sebe samým. Při diagnostice mě popsala přesně do písmene jako kdyby mě znala léta. Za mě osobně velká spokojenost.
A. K.
Paní doktorka Tomášová je naprosto skvělá, mohu ji jen doporučit, velmi mi pomohla v těžké životní situaci. Je empatická, milá, vstřícná, usměvavá, ale umí říct věci na rovinu a hlavně poradit. Pomohla mi najít sama sebe:-).
P.J.
Paní doktorka je velmi sympatická a milá paní s velkými zkušenostmi. Jsem ráda, že jsem k ní docházela. Díky její léčbě se cítím zase skvěle. Mimo jiné mě naučila jak pracovat sama se sebou s myšlenkami, umět se zastavit a dostat se zpátky do pohody. Díky paní doktorce se ze mě stal zase uvolněný a veselý člověk. Moc jí děkuji.
D.M
Paní doktorka mi skvěle pomohla, můžu jen doporučit. Vše říká na rovinu a srozumitelně. Je empatická a má dobrý přístup.
Monika G.
K pani doktorce jsem zacala docházet ke konci leta 2021 a kazdy den si dekuji, ze jsem se k tomuto rozhodnuti rozhoupala. V tolik vřelý, lidsky a přitom zcela profesionální pristup jsem ani nedoufala - kazda dalsi návštěva mi pomáhala, jak psychicky, tak fyzicky se citit lepe. Zároveň mi pani doktorka citlive, avšak zcela upřímně poskytovala zpětnou vazbu a nastavovala obraz sebe same, v mnohých věcech mi otevřela oči a nabídla jiny pohled na věc ci ukázala konkretni techniky, kterými mohu předejít panický stavům, žít přítomnosti a naučit se brát samu sebe pozitivneji nez dosud. Pani doktorko, jeste jednou dekuji za celou Vaši péči, jsem a budu Vaším dlužníkem. :-)
Eliška P.
Paní doktorku jsem vyhledala v červnu roku 2021 kvůli svým problémům v osobním životě. Hned první dojem byl skvělý a myslím, že jsme si sedly na první dobrou. Líbil se mi její osobitý přístup, se všemi problémy mi pomohla a byla mi neskutečnou podporou. Na každé sezení jsem se těšila. Určitě doporučuji!
M. S.
Paní doktorku jsem oslovila kvůli svým tendencím k iracionálnímu chování. Paní doktorka působila od prvního momentu vstřícně a chápavě, díky čemuž jsem se nebála mluvit upřímně. Velice mi vyhovoval její přístup, který byl o pokládání správných otázek, abych k odpovědím došla sama, a pak až navrhování různých řešení.
Celkově musím říct, že mi paní doktorka moc pomohla a po každém sezení jsem se cítila lépe a vyrovnaněji.
P.B.
V důsledcích koronavirové krize jsme se s paní doktorkou vídali online - přes Skype.
Své první návštěvy jsem se velice obávala, ale paní doktorka mi sedla jak z lidského, tak i odborného hlediska.
Nejen, že jsem k ní získala okamžitou důvěru, našla jsem v ní nejen pochopení, ale hlavně mi pomohla s mými problémy.
Jako nejdůležitější beru to, že paní doktorka nebyla ta, co by mě vedla, ale naučila mě, postavit se především sama za sebe a naslouchat si, dále už jsem konečně dělala vše pro to, aby byl můj život lepší a abych byla šťastnější já sama a ne lidi kolem mě...
Paní doktorce jsem za vše upřímně velice vděčná a věřím, že i když už dokážu své problémy zvládat lépe a sama, že se s ní ještě někdy určitě setkám, protože jak ona sama ráda říká, když Vás bolí v krku, navštívíte svého lékaře, když Vás ,,bolí srdce,, navštívíte odborníka jako je právě paní doktorka Věra Tomášová.
Děkuji
L.R.
Paní doktorka mi velmi pomohla během krátké doby. Oceňuji především její přátelský přístup. Mohu jen doporučit.
MM
Ráda bych touto cestou paní doktorce Tomášové poděkovala za její lidský přístup ke svým klientům. Osobně mi byla průvodcem během složitého vztahového období, citlivě mě navedla k hledání odpovědí, ukázala účinné techniky, dala mi podporu, kterou jsem potřebovala. Paní doktorka je zkušeným profesionálem, zároveň působí velmi empaticky a příjemně. Jednoznačně si získala moji důvěru a proto ji doporučuji dále.