---
MUDr. Věra Terzijská vystudovala Fakultu všeobecného lékařství UK v Praze. Po ukončení studia nastoupila na kožní kliniku Fakultní nemocnice Bulovka, kde také absolvovala atestaci z dermatovenerologie.
V roce 1994 založila a od té doby vede soukromou praxi dermatologie a korektivní dermatologie. Zároveň se věnuje výuce lékařů v některých sekcích korektivní dermatologie a dlouhodobě také odborné publikační činnosti v oboru dermatovenerologie. Pořádá a vede odborná školení v oblasti využití laseru, kožní regenerace a dermatochirurgie. Absolvovala řadu stáží a kongresů například v Paříži, Římě a New Yorku.
Ambulance
Út 8-16 hod
St 12-17 hod – frakční lasery
Čt 12-18 hod
Pá 8-15:30 hod
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 2 000 Kč
Omlazení pleti
Operace očních víček
Veramedica, s.r.o.
V aplikace – úprava krku a dekoltu
Čištění pleti
250 Kč
M. K.
U paní doktorky jsem podstoupila výplně kruhů pod očima a byla jsem velmi zklamaná z výsledku. Nejenže se žádné instantní omlazení nedostavilo, ale přišlo mi, že výplně byly špatně vpraveny a po 14dnech začaly vytvářet hrudky. Musela jsem na rozpuštění, opět další 3 týdny čekat a druhý pokus byl opět mizerný. Tedy výkon nula, cena i s doplatkem za rozpuštění 9,500 Kč. Jediná pozitiva byl servis a profesionální personál.
Mita Lansky
perfektní přístup, špičkový výkon a příjemný ,lidský přístup a maximum informací bez jakýchkoliv poz. Jsem velmi spokojen jak se zákroky na mém obličeji, tak i v obličejové části mojí nezletilé dcery. Mohu jen doporučit a není to jen o penězích, všechno něco stojí, ale tady je výsledek výborný. Mita Lansky
Renata T.
Dnes jsem byla u paní doktorky na Skinboosteru v Perfect Clinic a celkovém refreshi obličeje. Skvělý přístup, medicínsky i lidsky. Jako velké plus vnímám i delší dobu konzultace, měla dost času se na všechno zeptat a zároveň jsem obdržela pár dermatologických rad navíc, včetně doporučení na vhodné produkty. Byla jsem příjemně překvapená a rozhodně doporučuji dál! Příjemná a profesionální doktorka!
šindelářová
profík,děkuji za mladší vzhled,šindelářová
Byla jsem u pani doktorky na upravu vrasek a dopadla jsem jeste hure.Nedoporucuji
S pani doktorkou Terzijskou jsem byla velice spokojena. Velmi prijemna, na vysoke odborne urovni, byla jsem prekvapena jeji rychlosti, ale pritom odvedla vynikajici praci. Vrele doporucuji vsem, kdo chteji byt krasnejsi.
S paní doktorkou mám velmi dobré zkušenosti. Velice milý přístup.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze