Soukromá stomatologická ordinace

Ordinace zubního lékaře
Krumlovská 2/528, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace zubního lékaře Jiný

Paní doktorka je nejmilejší člověk, kterého jsem v životě kdy potkala. Má velmi laskavý přístup.
Vše vám popíše a detailně vysvětlí. Řekne vám dopředu, co bude dělat a vybízí vás k dotazům, pokud vás něco zajímá, udělá si na to dostatečný prostor.
Má velikou trpělivost.

Nekárá vás za nedostatky, naopak pomáhá najít řešení.

Na paní doktorce je vidět, že ji práce baví, je do dentální hygieny zapálená a díky jejímu pozitivnímu přístupu, jsem i já odcházela s větším zájem o starost svých zubů.

Paní doktorku doporučuji na 100% všem! :) Už jsem předala kontakt i mým příbuzným.
Kéž by byli všichni doktoři takto úžasní!
Děkuji!

B

Výborná, milá paní doktorka, vždycky pomůže a najde nejlepší řešení. Velmi vkusně zařízená ordinace, vždycky je tam něco zajímavého a zpříjemňuje to pacientův pobyt.
Prostě kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten...

Velice šikovná a příjemná paní doktorka :) Vřele doporučuji.

K paní doktorce chodíme s manželkou již několik let a jsme velice spokojeni.
S takovou pečlivostí a odborným přístupem, podáním vysvětlení a uklidnění se často nesetkáváme. Díky její vlídnosti a ochotě nemáme se zuby problémy. Rovněž sestřička jedná s pacienty s klidem a vlídným humorem. Zaslouží si opravdové uznání.

Mohu jen doporučit.Paní doktorka i sestřička jsou nejlepší.Moc se zubaře bojím,ale u paní doktorky mne to přejde.Vždy mne uklidní a pomůže.Čekací doby jsou velice krátké a péče úžasná.Chodíme k paní doktorce celá rodina a jsme moc spokojeni.Rapantovi

Já osobně zubaře od malinka NENÁVIDIM,ale k paní doktorce chodím moooooooooooc ráda a už bych nikdy neměnila!!!!Pani doktorka i sestřička jsou velice milé a ochotné!Děkuji že se o mě tak pěkně staráte!JAVORKOVÁ

Paní doktorka je milá a dá se s ní rozumně mluvit. Navíc má teď novou sestřičku, která je fantastická. Je mnohem příjemnější než ta předchozí a hodně uklidní. Jinak paní doktorka je vždy pečlivá a ochotně píchá injekce proti bolesti :-).

Paní doktorka má velmi profesionální přístup, navíc je lidská a milá. Vše potřebné vysvětlí a konzultuje s ortodoncií. Chodíme k ní celá rodina a jsme spokojeni.Mohu jen doporučit. Menclová

Paní dobtorka je moc šikovná a milá, zachránila mě před operací dásní, jsem nyní téměř bez problému. A myslím, že má v současnosti novou sestřičku, která je milá.

K zubaři se není třeba bát. Velmi příjemné, přátelské prostředí a zároveň profesionální přístup. Doporučuji.