Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
anička
Paní doktorka je skvělá, nemůžeme si ji vynachvalit. Chodim k ní s dcerkou od narození ... a jako prvorodička jsem ze začátku byla pěkně vyplašená. U ní jsem vždy našla radu a ochotu vše vysvětlit a popovídat si. Je velmi mila, vstřícná a dcerka jí ma velmi ráda!!!
nejlepší
Narazit na takovou doktorku je v poslední době vzácnost ... svěřila sem jí mojí dcerku a (zatím) je všechno úplně v pořádku a já jsem spokojená ... dcerku sem jí svěřila už od narození (teď jí je 14 měsíců) a spokojenost...paní doktorka odpovídá na otázky,poradí a je stále usměvavá :o)
l-u-c-y
Tato paní doktorka mě téměř nechala zemřít. Psala antibiotika jak lentilky a na vyšetření do nemocnice mě odeslal až na naléhání mojí mámy. Ještě máme další případy v rodině, na kterých má paní doktorka účast. Sestřence ve 2 letech napsala penicilín v tabletách a u druhé nerozpoznala zánět středního ucha přesto, že už měla velkou bouli za uchem. Nedoporučuji nikomu!!!
K paní doktorce chodíme od první chvíle, kdy se dcera narodila a nikdy jsme neměli žádný problém. Doktorka porádí, vysvětlí a vždy volí nejdříve alternativu, než začně dávat silé léky a za to jsem jí velmi vděčná. Neměnila bych a z celého srdce doporučuji!
Eva T.
Určitě doporučuji, jsem u ní s dětmi celé roky a vždy byla milá a příjemná, ochotná poradit a vše vysvětlit.
je to nejlepší dětská lékařka kterou znám
rozhodně doporučuji, protože to je jedna z mála lékařů, kteří léčí a nejen předepisují recepty, rodičům vysvětí proč tento způsob léčby zvolila , poradí i další možnosti jak léčbu urychlit, jsem velmi spokojena
z.
Byla dobrá ale v poslední době umí dávat jen jeden lék. Nerozpoznala ani nemoc... Nebýt nemcnice nevím nevím
Šumpíková
Jsem velice spokojená,velice příjemná,milá a ochotná.Vždy dovede poradit a vyslechne problém.