Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
J.S.
Jsem pacientem této praktické lékařky a nemám nic proti. Pokud je nutné předepsat léky tak si i mohu vybrat jaký. Jakékoliv testy nejsou problém. Pokud vím přesně co mi je a doktorce to povím tak i mohu navrhnout lék nebo vyšetření co to potvrdí nebo vyvrátí (spíše potvrdí) a uspíší to vyšetření i čas - nechodím tam s každou blbostí - jen s vážnějšíma problémama. Čekáni je trochu delší , ale pokud Vás má doktor brát jako pacienta a né číslo tak tomu musí také věnovat více času.
Věra Velechovská
Jsem velice spokojená nemohu pořádně skoro žádné léky jsem na ně alergická a pani doktorka mi nabídne vždy nějaké bylinky které mi pomohou ,kdo se rád léčí bylinkami tak za mě doporučuji Velechovská
Lidský přístup, s každým vše probere a poradí, jak se léčit i doma přístupnými prostředky. Neomezuje se jen na vypsání receptu, což mnoho lédařů dělá.
Nemůžu si na paní doktorku stěžovat. Pokud mám nějaký problém, snaží se ho ihned vyřešit. Jako jedna z velmi malého množství lékařů v Turnově mi sama od sebe při preventivním odběru krve udělala test na boreliozu. Jiný lékař se na vás kouká jak na mimozemšťana, pokud toto vyšetření chcete - jelikož je to moc nákladné (vím od známých). A bylo štěstí, že udělala, jelikož se zjistilo, že nebylo zbytečné a nemám díky tomu následky na celý život - pokud by se to neléčilo... Někdy je sice problém s čekáním, ale přisuzuji to tomu, že se paní doktorka snaží lidem vše podrobně vysvětlit :-)
Vždy při návštěvě mi doporučuje byliny,málokdy se domluvíme,spíše mluví ona,co kdo a kde ,jen ne k mé osobě.Nakonec jsem se vyléčil sám.Má poroblémy psát léky i dělat další vyšetření.
Paní doktorka Šídová má velké nasazení pro práci a hlavně pro své pacienty. Vždy se snaží najít alternativy k lékům a snaží se co nejméně zatěžovat lidský organismus. Mám s ní jen velmi dobré zkušenosti. Mohu doporučit!
jaroslava
Vždy si na mě udělá čas a DÁ SE SNÍ DOMLUVIT POKUD NECHCI LÉČIT ANTIBIOTIKAMA!!! což vidím jako velké plus na rozdíl od lékařů,kteří mi na angíny psali samá antibiotika a jenom to zhoršovali.
pacient
velká bída , moc mluví o hloupostech málo k věci .
Její dlouholetá pacientka
Velmi kvalitní praktický lékař s lidským přístupem k pacientům. Dokáže vždy velmi kvalifikovaně poradit. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Svým pacientům věnuje hodně času a energie. Mohu jen doporučit.
lucie
moje prvni a zatim posledni zkusenost s pani doktorkou byla otresna. Napsala mi na preleceni zanetu ledvin hrozne silna antibiotika a jedina na ktere jsem silne alergicka /bylo uvedeno v me karte,ale pravdepodobne si ji ani neprecetla/, navic uz jsem zadne obtize nemela,chtela jsem pouze jit na kontrolu, presto jsem dostala silna antib. na leceni hornich cest dychacich /na zanet ledvin/.. skoncila jsem v nemocnici na interne a dostavala se z toho tyden. Bohuzel nemohu doporucit.