Michaela
Paní doktorka je hodná,šikovná,ale...v šestém měsíci těhotenství jsem čekala v čekárně 1,5 hodiny,ačkoli jsem byla objednává na čas a po roce opět,čekám půl hodiny přes objednanou hodinu po mě přišli do čekárny další dva lidé a právě jim teď sestra slíbila,že je oba ošetří ještě přede mnou.Vypadá to na další 1,5 hodiny přesčas.....odcházím a měním zubaře,pro neprofesionální přístup.
S paní doktorkou jsem moc spokojená i když k ní zavítám jen 1 ročně. Ale bohužel mě mrzí,že se jí ted nemohu dovolat a objednat se. telefon zde uvedený neexistuje. Jestli má někdo tel.spojení paní doktorku tak ho napište. Děkuji
naprostá vynikající zubařka, která se snaží pacienta vždy co nejšetrněji ošetřit.Vše zatím ke spokojenosti celé naší rodiny.
Holanová
S paní doktorkou Šedivcovou jsem velmi spokojená. Chodím k ní do ordinace již pár let a vždy mi pomohla a dobře poradila. nemám k paní doktorce žádné výhrady.
Hanz
Za mnoho let co tam chodím, jen spokojenost.
Homolová Jřina
jsem s prací pani zubařky velmi spokojená...je vždy usměvavá!!!!chválím!!!doporučuji!!!
Katka
s praci jsem celkem spokojena
Paní doktorka je milá, příjemná, vždy vše vysvětlí co s váma bude dělat a opravdu se pacientovi věnuje. Sestřička také příjemná a čekárna a ordinace pěkně vybaveny.