Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Konzultace v oboru plastické chirurgie
Walterovo náměstí 329/2, Praha
Canadian Medical s.r.o.
Jak fungují ceny?
Brabcová N.
Pridavam se k recenzi, ktera zde jiz byla, mam uplne stejny nazor. Podstoupila jsem plastickou operaci nosu u doktorky Šatánkové v červnu 2023, prvni konzultaci jsem u ni mela v lednu 2023. Pani doktorka byla velice arogantni, velice neeticky se vyjadrovala k memu nosu. V den zakroku me nechali cekat 9 hodin bez jidla na kapačce, aniz bych vedela, kdy pujdu na radu. Chtela jsem odejit, ale zakrok uz byl zaplaceny penezmi, ktere jsem na operaci setrila dlouha leta. Po operaci byly kontroly vzdy ultra rychle, po sundani sadry jsem si vsimla velke nesoumernosti nosnich direk a pani doktorka na to rekla jen to, ze uz jsem je takove mela predtim. S nosem mi udelala jen to, ze mi serizla hrbol a nos trosicku zuzila, na jedne strane je kost krive serizla, dirky mam naprosto asymetricke, nos z kazde strany jiny a stale velky. I rok a pul po operaci. Pani doktorka ma otresny, arogantni pristup, slibuje veci, ktere nedokaze a jde ji jen o penize. Rozhodne nedoporucuji.
Korandová D.
Paní doktorka je milá, ale to je tak vše. Před operací vidí každou nedokonalost, ale po operaci je i nepodařený výsledek v pořádku. Velice mě zklamala, protože nos mi udělala opravdu ošklivý. Škoda že nejde vkládat fotka.
Na nose mám “V” deformitu, pollybeak a na jedné straně urvanou kost více. Po cystě, kterou paní doktorka nechtěla vyříznout, ale pokusila se propíchnout, zůstal trvalý hrbolek. Reoperace je nevyhnztelná, avšak paní doktorka je s prací spokojená, takže buď nemá cit pro estetiku, což se u plastického lékaře očekává a nebo nechtěla uznat svou chybu a nějak mi pomoci to vyřešit.
J.Š
Nejlepší plastický chirurg ,jak jsem poznala sama a i velká spokojenost z mého okolí ,když jsem paní doktorku doporučila.
Marcela
V lednu 2018 jsem podstoupila operaci horních víček.Zákrok byl zcela bezbolestný,cítila jsem jen opravdu nepatrný vpich při lokální anestezii.Po operaci jsem se cítila skvěle,jizvičky nebolely a neměla jsem ani žádné modřinky.Později jen mírný otok.Pani primářka je velmi šikovná,příjemná,ochotná a určitě se ráda opět svěřím do jejich rukou.Poděkování patří i celému personálu.
Monika
Díky Vám, paní doktorko, jsem 4x krásnější ! Díky Vám nemám povislou kůži a otoky kolem očních víček, díky Vám moje prsa po 3 dětech a 7 letech kojení po modelaci vypadají jako prsa modelky, díky Vám je má kůže na břiše o 30 cm kratší, mé břišní svaly, které byly rozestouplé, po sešití drží krásný tvar a já konečně mohu obléknout dvoudílné plavky. Díky Vaší labioplastice si mohu beze studu užívat sexuální život.
Díky Vám mi stouplo sebevědomí a připadám si o pár desítek let mladší - ač se mi blíží padesátka, lidé mi tipují věk kolem třiceti.
Díky Vám je můj manžel šťastný, že má i po třiceti letech manželství doma sexy ženu, za kterou se každý s potěšením otočí.
Díky Vám jsou na světě tisíce šťastných, sebevědomých a krásných žen, a já, jako jedna z nich, Vám z celého srdce děkuji za to, že jste !!!
Byla jsem a budu Vaše chodící reklama !
Každému, kdo uvažuje o zákroku, rozhodně doporučuji Vaše zlaté ruce !
Pro mne jste nejlepší, nejempatičtější, nejpohodovější a nejšikovnější plastická lékařka, která kdy existovala !
Už se těším na setkání s Vámi u aplikace botoxu !
Vaše věrná a forever young klientka Monika
claudio
Po několika týdnech od mé abdominoplastiky vypadám fantasticky, cítím se fantasticky a musím Vám, paní doktorko, říct, že máte ANDĚLSKÉ RUCE. Moc rád Vás i vaši kliniku doporučím každému.
Claudio
Prouzová
Potřebovala jsem kompletní facelift s vytažením kůže na krku,pani doktorka Š.předčila mé očekávání.Jednání na úrovni,působila na mě tak dobře,že jsem se vůbec nebála a výsledek dokonalý.Cítím se zase dobře,všichni co mě znají jsou překvapení výsledkem operace,jak dobře vypadám a hlavně přirozeně.Personál se o mě staral s nadstandartní péčí.Mohu pani primářku jen doporučit včetně Iscaru.Pani doktorko,moc Vám děkuji Jiřina Prouzová
Terka
Ahoj všichni, před měsícem jsem si nechala zvětšit prsa. Doktorka Šatánková a celej tým je prostě fantastickej. Mám takovou radost z výsledku, protože mám výstavní tělo. Terka
Petra Šléglová
Musela jsem si nechat zmenšit prsa. Moc mě bolely mě záda a už se to nedalo odkládat. Strašně jsem se bála, několikrát jsem už byla na cestě k doktorovi a vrátila jsem se. Nakonec mě uklidnila paní doktorka aspoň natolik, že jsem se bát přestala. Dnes už mám zákrok za sebou, prsa vypadají velmi dobře, a na paní doktorku vzpomínám s velkou vděčností. Petra.
Jitka Hanáková
Jenom doktorka Šatánková umí z velkého hrbatého nosu udělat nádherný rovný nosánek, a to tak, že ani nejbližší nic nepoznají. Jsem jí vděčná na celý život. Teď vypadám, jak jsem po tom vždycky toužila.
Jitka Hanáková
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze