Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Modrá 1977, Náchod

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný

Tuto ordinaci roky vede neochotná a nepříjemná sestra, nikoliv doktorka. Všechno je zde problém, od čekací doby, po objednání přes vyšetření či vyplnění písemností.

Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný

Paní doktorka je bezesporu profesionál s dlouholetou praxí a v rámci léčby pomůže. Nicméně často je až nepříjemně vlezlá, pokud jde o osobní život jejich pacientů, lidově řečeno má ráda drby a přehled o věcech, do kterých ji nic není.

U této doktorky jsem "vyrůstala" od narození až po dospělost a nemůžu si na ní v žádném případě stěžovat.Má dlouholetou praxi a ví co dělá.Vždy příjemná a milá,sestřička jak by smet!

B

Paní doktorka je velmi svědomitá, vždy hledá příčiny nemoci.Je mi velmi sympatické, že léčbu dokáže kombinovat i s homeopatií, kterou však nikomu nevnucuje. Ocenuji i její velmi milý a vřelý přístup k dětem. To platí též o její schopné sestře. Vřele dopuručuji.

I

Velká spokojenost s péčí a ochotou, jak paní doktorky tak sestřičky.

Je to výborná lékařka. Jsem s ní naprosto spokojená. Když je potřeba, tak s čímkoli poradí, na děti je vždy příjemná a člověk se na ni může 100% spolehnout. Mohu vřele doporučit. A má také velice schopnou a příjemnou sestřičku.

Super lékařka, naprostá spokojenost.