MUDr. Věra Ruferová

Psychiatrická ambulance

Mírové náměstí 88, Týniště nad Orlicí

N
Umístění: jiné místo • Jiný

Sestra hrozně nepříjemná, pokud chcete jít s dítětem k psychiatrovi tak volte jiného, protože tak nepříjemnou a arogantní sestru jsem dlouho nezažila. Jinak doktorka byla celkem příjemná.

Umístění: jiné místo • Jiný

S paní doktorkou jsem byla spokojená. Věnovala se nám dlouhou dobu, poradila a všechno vysvětlila. Měla jsem z návštěvy dobrý pocit. Sestru bych vyměnila ihned!! Už do telefonu je velmi nepříjemná a po jejím jednaní se mnou v čekárně, jsem myslela, že odejdeme! Já sama jsem zdravotník a kdybych se chovala jako ona, tak se hanbou propadnu!!!

Umístění: Psychiatrická ambulance • Jiný

Paní Ruferová byla první lékařkou oboru AP, ke které jsem se v mládí dostala. Zpětně mohu svou zkušenost zhodnotit silně negativně. Plná čekárna lidí, čekala jsem i v řádu hodin, sestra velmi nepříjemného ražení. Když už jsem se vždy dostala k lékařce, strávila jsem u ní tak 5-10 minut maximálně, kdy jen řekla pár vět, nevyslechla zhola nic, neempaticky zhodnotila např. že se pacient příšerně lituje a pak už se odcházelo s recepty na celou řadu léků, u některých dodnes ani já, ani odborníci nechápeme, proč mi byly tehdy předepsány... Po péči lékařky jsem skončila na první hospitalizaci. Jsou lepší lékaři, ale je samozřejmě v dnešní době těžké se k nim dostat vzhledem ke kapacitě... Paní Ruferovou ale bohužel nedoporučuji.

nedoporučuji, napsat prášky a ven ,pokud jsem něco řekla , odsekla že to ví , ona ví totiž asi všechno
a sestra silně nepříjemná -dělá z lidí blbce
Jitka

S pacientem se sice paní doktorka moc nebaví a raději píše léky, ale jinak je milá a vždy se aspoň zeptá, jak se cítím a co bych potřeboval, ppřp. změnit léky, nebo tak. Vždycky, když jsem od p. doktorky něco potřeboval, ochotně mi vyhověla, např.: nástup do léčebny, docházky k psychologovi atp. Umí vyjít vstříc na přání pacienta. Takže můžu doporučit. LZ.

S paní doktorkou jsem se bohužel již setkala.A díky,už nikdy více.Procházela jsem velmi složitým životním obdobím-úmrtí matky,znásilnění...A pokaždé se mi vpodstatě vysmála.Jen napsat recept a ihned mě vykopla.NEDOPORUČUJI.Místo pomoci mi soustavně srážela sebevědomí.

C

Paní doktorka je ta nejlepší co jsem poznala. Opravdu je příkladem. Ochotná, milá prostě na svém místě.

Velmi dobrá a zkušená lékařka.Můžu jedině doporučit.

Moc a moc mám pomáhá,zvládat naší težkou situaci.