vzdělání - II. Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze, atestace z dětského lékařství, atestace z neonatologie ( nauka o novorozenci)
praxe - po promoci - Nemocnice ve Valašském Meziříčí - dětské lůžkové oddělení
po MD - KNTB Zlín - novorozenecké oddělení - porodnice Zlín
od r 2010 - privátní praxe pro děti a dorost Luhačovice
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Očkování
Pediatrická konzultace
Vyšetření moči
Ordinace PLDD Luhačovice
Velmi nepříjemná ona i sestra (pravděpodobně jsme ji vzbudily). Ani nepozdravila. Chaotická a nenaslouchá. Doporučuje něco, po čem dcera zvrací, což jsem jí řekla v úvodu. Hrozilo, že dcera půjde do nemocnice, ale Mudr usoudila, že by se tam o ni neměl kdo starat, jestli si ji prý budu hlídat u kapaček apod.
paja.holik
Příjemná, sympatická, vstřícná, trpělivá. Absolutní spokojenost a radost z takového setkání. Ano mnohokrát děkuji.
Andrea
Lékařka i sestřička příjemná ale bohužel striktně zaměřená na "tabulky" které neustále řeší a tím pádem pokud dítě není přesně tabulkové jsou s ní problémy i když je díte zdravé, řešením tabulek je bohužel pověstná a z toho důvodu jsem změnila pediatra, neustálé narážky se nedaly vydržet. U druhého lékaře který tabulky bere pouze jako orientační a řeší dítě jako "individuálního člověka", protože samozřejmě všichni nemůžou být přesně podle statistických tabulek tak není problém.
andy.go
Lekarka na svem miste, velmi pecliva a ochotna, sestricka je prjemna a usmevava. Urcite vsem muzu jen doporucit. Chodime se dvema detmi (5 a 1 rok).
Eva
Maximální spokojenost, není, co bych vytkla. Doktorka je velmi milá k dětem i rodičům, nepodbízí se, diskutuje a zajímá se. Děti si ji lehce oblíbí. Sestřička je pečlivá, hodná, neplete se doktorce do práce a neskáče jí do řeči. Z jejich nádherné čekárny by si měli vzít příklad všichni pediatři! Tam je opravdu radost pobýt - a přitom nikdy nečekáme dlouho.
V Luha jsou jen dvě dětské lékařky - MUDr. Rajchlová je naprosto jasná volba.
vlswuecb,h
Mám 2 holčičky, 2 a 4 roky a s paní doktorkou jsem moc spokojená. S dětma to umí, takže i ta starší, která se dřív bála bílých plášťů, tam chodí celkem ráda a rozhodně se paní doktorky nebojí.
Oceňuji profesionální a lidský přístup k mojim dětem. Paní doktorku mohu jen doporučit!
Moje dcery nemají větší zdravotní problémy, takže k paní doktorce chodí minimálně. Jednoznačně všam musím ocenit její citlivý a ohleduplný přístup k dětem. Starší dcera má už několik let na krku tvrdou bulku, kterou předchozí lékařka zhodnotila jako normální jev - doktorka Rajchlová udělala okamžitě pro jistotu odběry, aby si ověřila, že to skutečně nic není. Jsem spokojená.
ve staršich dětech neni si moc jista