Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Magorovo Wuhu
No, až na to, že předepisuje antibiotika jak na běžícím pásu..
L.Gabdzylová
Paní doktorku mám velice ráda, za její vstřícnost, ochotu a vždy velmi dobře odvedenou práci. Provázela mne mým dětstvím, nyní k ní chodí mí synové od miminek.Starší syn je už plnoletý a brzy se bude muset s paní doktorkou rozloučit. Myslím, že i za něj mohu říct, že velice nerad. Sestřička je také sestřičkou na svém místě a chtěla bych říct, že i sestřičky, které jsou již nyní v důchodu byly také vždy perfektní. Moc za celou naši rodinu děkuji.
Katka
Skvělý přístup, péče..U syna jsem vyměnila dětskou lékařku 3x...a konečně můžu říct , že jsme našli. Je u paní doktorky 2 rokem a už bych neměnila. Má ode mne plnou důvěru....Je příjemná, milá, má lidský přístup a vždy poradí a důsledně prohledne a určí léčbu.
ahoj
Nejlepší paní doktorka co znám,mně osobně jako dítěti zachránila život,správnou a včasnou diagnozou zacož ji mockrát děkuji a taky by tu nebyly moje děti.Mockráterák dík za péči.
Nejlepší paní doktorka na světě. Chodím k ní již od narození a za pár týdnů budu muset přestupovat k dospělému a vůbec se mi od ní nechce. Nikdy nepředepisuje nic o čem si není jistá, vždycky mi ve všem pomohla a kdykoliv jsem měla problém tak vždycky věděla co s tím. Vřele doporučuji, fakt úžasná paní doktorka a stejně tak sestřička
Paní doktorka je jak se říklá DOKTORKA z velkým D. A to jak tu někdo píše že píše zbytečně recepty na aniboitika ja to tak neberu beru to tak že mi ušetří peníze za benzín a poplatek za pohotovost a vždyt se to dá použít pozdějí píše je bez datumu. Ja nemůžu říct křivého slova na paní doktroku zachranila mi dítě. Naše bývala paní dokrtoka šla na syna s kyvadelkem a přitom mi málem umřel na zapal plic. Paní doktorka jen poradí doporučí ale nic nenutí, a byla jsem velice ráda, když mi vzala i druhého syna později do péče ikdyž nejsme z Orlové. Děkuji moc paní doktroko, ale i vám sestřičko, doufám, že tu budete jěště dlouho. Sosnová
Chodím k paní doktorce již téměř 17 let se synem a byla jsem ráda, že mi vzala i mladší dceru. Neměla jsem s paní doktorkou nikdy žádný konflikt či problém, naopak je příjemná, a i když po těch letech praxe by už měla nárok nepříjemná být, je stále milá a vstřícná. Také sestřičky, které s paní doktorkou za tu dobu pracovaly a jedna teď pracuje byly skvělé. Mohu jen doporučit. Grycová
naše milá a hodná paní doktorka...děkují kluci Littnerovi :o)
Výborná, obětavá a příjemná paní doktorka se skvělým přístupem k dětem. Pokud hledáte lékaře pro své děti nemůžete zvolit lépe - vřele doporučuji.
PS: Ti, co zde na ni nechali negativní komentář budou pravděpodobně patřit buď do skupiny nezodpovědných rodičů, kteří nerespektovali nastavená pravidla, a nebo k bývalým pacientům (dětem) od kterých se paní doktorka nenechala věšet bulíky na nos ....jak to tak většinou bývá, že ?