Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Jana Š.
Paní doktorka je skvělý profesionál, milá, ochotná, mohu jen vřele doporučit. Chodím k ní již 15 let, pomohla mi s léčbou migrény.
Ještě jen dodám,že kolono vyš.v CA mi jednou dělali v Ml.Boleslavi-v Klaudiánově nemocnici,jen pro upřesnění.Zdraví všem Betty:-)))
Jiří Zamazal
Ačkoliv jinak mě návštěvy u lékařů příliš netěší,musím přiznat,že po prohlídce
v ordinaci této paní doktorky jsem se cítil velmi příjemně navzdory elektrickým
šokům kterými mě téměř omráčila. Je opravdu velmi sympatická jak je zde uváděno
a to platí i o ostatnim personálu této ordinace.
Zuzana Kohoutová
pani doktorku mohu upřímně doporučit.její přístup k pacientovi je nejen profesiální,ale i laskavý s velmi odborným vysvětlením nemoci pacienta.každý lékař který se dal na toto povolání,by měl svou profesy brát jako poslání pomáhat lidem,nikoli jen jako své povolání.takových lékařů,kteří léčí i srdcem jako pani doktorka je bohužel málo.
Jiří Pertlík
Chodím k paní doktorce již čtyři roky a jsem s ní velmi spokojen. Ve všem my vyšla vstříc co se týče léčby. Je sympatická a příjemná a má dobré vystupování. Přitom je lidská a zároveň profesionálka na nic si nehraje. Jako jediná dokázala postupem léčby přijít co potřebuji za léky. Absolvoval jsem už hodně lékařů ty nic nevyřešily. Proto jsem velmi spokojen a vřele jí všem doporučuji. Jeden z mála lékařů ke, kterému jdu v klidu. Myslím tím že samozřejmě k žádnému lékaři by člověk raději vůbec nechodil!!!!
olga
velmi profesionalni a lidska, zkratka skvěla, doporučuji
Vlk
příjemné vystupování, milá, ochotná, sympatická.Odborně na výši, naprostá spokojenost
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze