náměstí Míru 63, Svitavy 56802
Dáša
Paní doktorka je milá, ale tím výčet pozitiv končí. Ve srovnání s vyšetřením v jiné neurologické ambulanci hodně slabé. 4měsíce trvající bolesti nohy způsobené útlakem nervu ( dle rtg vyšetření), analgetika v tabletové formě nezabírají a navíc způsobují bolest žaludku. paní doktorka navrhuje podání infuzí( i přesto, že jiný lékař toto nedoporučuje). doporučení na CT vyšetření připadá v úvahu až po vybrání infuzí.
• Sam. ord. lékaře spec. - neurologie • bolesti nohy způsobené útlakem nervu •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
LUK
Paní doktorka je velice milá a příjemná,ale neumí léčit ,opisuje diagnozu druhých odborníků a považuje ji za svůje vyšetření, jiní lékaři se díví jak může takový odborník setrvat na svém místě
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jiri.tojsl
Paní doktorka mi věcně odpověděla na vše, co jsem se chtěl zeptat k výhřezu ploténky, řekla mi jaké jsou další možnosti léčby a rizika. Celkově jsem byl s přístupem spokojený.
Po velmi dlouhé době, kdy se mi ordinovala pouze rehabilitace se konečně někdo začal starat o důvod mých bolestí a ne pouze následky.
Paní doktorka při bolestech hlavy umí asi jen klepat kladívkem do kolen a na bolest zná jen Dolgit a Korylan. Předepsala mi je, i když jsem ji upozorňoval, že mi nezabírají. Po příčině mých nesnesitelných bolestí hlavy se ani neobtěžovala pátrat. Vřele nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka má profesionální přístup k pacientovi,po nemilých zkušenostech s jinou paní neuroložkou ji vřele doporučuji.
kvetinka
Chodila som k pani doktorke a tá ma liečila na obyč. blokádu. Keď som neustále za ňou chodila, že sa mi to zhoršuje, tak ma poslala k obvoďákovi, nech si to riešim s ním.
Ten mi dal žiadanku na p. dr. Okáčovú v Brne.
Vrele doporučujem.
Zoberie vás aj, keď nie ste z Brna.
Čudovali by ste sa, ale bolo to omnoho vážnejšie, ako sa p. dr. domnievala.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Skvělá doktorka
R
Radka
Souhlasím, paní doktorka je vynikající. Velmi milá a skvělá lékařka. Musím podotknout že i sestřička je moc příjemná.
Byla jsem u ní jednou nebo dvakrát. Přišla mi jako velmi příjemná. Je to lékařka, která zvládá velmi dobře svoji profesi.