Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Lenka P.
Nejlepší ORL lékařka, kterou znám. Nejen, že má lidský přístup, ale na potíž pacienta se dívá i pohledem celostní medicíny. Hledá příčinu i v psychosomatice. Nebere pacienta jako "kus", ale jako jednotlivce, u něhož záleží na každém detailu. DĚKUJI
Ladislav S.
Velmi milá,ochotná a hodná paní doktorka . Naše dcerka se bála lékařů ,po příchodu k paní doktorce,se přestala bát. Pro malé děti ideální paní doktorka . Děkujeme
P.Baudiš
Velice ochotná, milá, a příjemná paní doktorka. Škoda, že takových není více. Tato paní doktorka mi opravdu velmi pomohla.
Má velmi lidský přístup, dokáže řešit i doprovodné problémy s léčením. Dokonale orientovaná v oboru, nevšední znalosti o nových léčebných postupech, přehled v ostatních lékařských oborech. Přesná v diagnostice, výběr účinného léku je samozřejmostí. Lze s ní konzultovat jakýkoliv problém. mohu jen doporučit.
Vynikající schopnost komunikovat a srozumitelně sdělovat potřebné odborné informace o průběhu a postupu léčby. Paní doktorky si vážím opravdu po stránce odborné i lidské.
Výborná lékařka, výborná sestra, obě pozorné k dítěti, usměvavé, uklidní ho, promluví s ním, ani stopa po nějaké nervozitě. Zkrátka to s nimi umí. Informace vyčerpávající, řekne, co se bude dít, než nepříjemný úkon provede... Jinými slovy, poprvé mezi odborníky v tomto oboru jsem naprosto spokojená. Pokud to bude jen trochu možné, už jinam nepůjdeme. Když také pominu to, že se u ní v ordinaci nečeká. Eva Staňková
Velice profesionální přístup k pacientům. Paní doktorka je moc milá a hodná. Chodím k ní několikrát do roka a nemohu si stěžovat. Kéž by každý lékař byl takový jako ona.
Pani doktorka je moc hodna a prijemna peclive vysetruje a vzdy dobre informuje o nemoci.jsem s ni velmi spokojena.
Y.Zavřelová
Velice milá ochotná a naprosto skvělé jednání a vyčerpávající informace o zdraví.
Seif
Krásný přístup k mimiňákům...udělalo to na mě velký dojem. Když si ho rozbulí, tak si ho pak pochová a utěší a ne že ho vrazí mámě řvoucí..píchala malé ušiska. Pamatuji jednu doktorku, která mému synovi vrazila přede mnou facku, páč nedržel a ona mu lezla uchoštourou do bolavého ucha, byly mu 2 roky...