Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pavla Stinglová
Paní doktorka je neskutečně vstřícná, skvělý odborník, zároveň s lidským přístupem,empatií..Velmi mi pomohla v nejtěžších chvílích,kdy mi umíral otec.
ID
nejlepší doktorka jakou už dlouhá léta znám ,,,,,,
Damian Caran
U paní doktorky jsem od roku 1995 tzn. 25 let. Vždy se zajímá o můj stav a navrhuji postupy, tak aby si byla jistá svým resumé. Je moc milá a díky kombinaci lékařky a také přiklonění k alternativní medicíně je to nejlepší paní doktorka, kterou jsem si mohl přát.
D.D.
Paní doktorka je velice milá a myslím si, že rozumí tomu, co dělá. Je nakloněná i alternativním směrům, což je dle mého názoru ta nejlepší možná kombinace.
Veronika R.
První lékař, který měl opravdu zájem o přenesení kompletní zdravotní dokumentace a který zdravotní historii s pacientem prošel. Každý problém vyslechne a uváží, doporočení specialisté jsou také dobří. Navíc velmi příjemná sestřička a dobrá organizace práce- zavolá-li si člověk předem, nemusí se bát čekání.
T.Kvasnička
Není mnoho takových lékařů jako je MUDr.Peterková. Ona opravdu ctí své poslání a léčí jak na těle, tak na duši. Mám skutečné štěstí, že je mým lékařem. Vřele doporučuji.
ordinační hodiny
Dobrý den,může někdo prosím uvést ordinační hodiny paní doktorky? Děkuji.
Jindřich
K paní doktorce chodím již 20 let a jsem s ní velmi spokojen.Dokonce při běžné prohlídce mi objevila počínající boreliozu, která se v počátcích velmi špatně identifikuje. Díky včasnému zásahu paní doktorky vše dopadlo dobře. Děkuji jí za to.
Nadmíru spokojen... Takoví lékaři a vůbec lidé by měli být všichni..
Martina
Velice spokojena, pani doktorka uzasna a vstricna, sestricka to same - samy usmev. Dostala jsem se k nim pres sestru a tatku, ktery ovsem tak nadseny neni, protoze ho pani doktorka "s kazdym prdem posle na dalsi vysetreni" :))) Coz je pravda, prisla jsem k ni poprve s problemem, kde ma puvodni lekarka nic neresila a rekla ze to prejde a odchazela od pi Peterkove s zadankami snad na vsechna vysetreni, co existuji.. :)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze