Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Tato lékařka je velmi zkušená a moudrá. Ochotná vždy pomoci a velmi dobře se s Mudr. Pavelkovou dá domluvit. Jsem s její službou spokojená.

Pacientkou MUDr. Pavelkové jsem byla přes rok a musím říct, že se jednalo o nepříjemnou zkušenost. Paní Dr. zřejmě svou informovaností ustrnula v roce 1970, jak jinak si lze vysvětlit, že předepisuje léky, kt. se již dávno nevyrábí?! O tom, že v případě pracovní neschopnosti existuje možnost vycházek, také zřejmě neslyšela (a to nemluvím o jejím podpisu a razítku, kt. by nemělo chybět na žádném lékařském potvrzení a zejména na neschopence)!

Velmi neosobní, konzervativní a nemoderní přístup k pacientům (pacient musí poslouchat a nemá nárok na názor či diskuzi o způsobu léčby). Neposlouchá a nezajímá ji, co říká pacient. Klade důraz na to, aby měla dle zákona vše v pořádku a nic nezanedbala. Doporučuji pouze těm, kterým vyhovuje pasivní přístup k léčbě.

Velmi dobrá a poctivá doktorka, chodí již k naše celá rodina a jsme spokojeni

U

Vřele doporučuji všem...opravdu jsem velmi spokojená s přístupem této paní doktorky. I díky ní se zcela změnil život mé dcery !!!

Poctivá, pečlivá a zkušená lékařka, mám s ní dlouhodobou dobrou zkušenost. (cca 25let)