Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
bonduelka
Paní doktorka je velmi milá a má příjemné jednání s dětmi, stejně tak její zdravotní sestřička. vždy mi velmi pomohla a hledala řešení mých problémů.
Svobodová
Pani doktorka je super. I dcera, kterou má od narození, ji má ráda, jen škoda, že se stěhujeme daleko a musíme pediatra změnit.
Paní doktorku znám od dětství a byla už tehdy velmi pečlivá a svědomitá a podle hodnocení jiných pacientů se pracovně a morálně asi nezměnila.Taky po odborné znalosti bude erudovaným doktorem.LO.
K paní doktorce docházím už od dětství :)I můj mladší brácha k ní dochází a nikdy bych si nestěžoval, vždy precizně a velice starostlivě vyšetřuje.
K paní doktorce jsem chodila coby dítko a v současné době k ní chodím i se svým synem. Ona i sestřička jsou moc milé a pečlivé. Než aby něco podcenila, raději nás pošle na extra vyšetření. Jedině doporučuji!!
Skvělá a moc milá :) Ráda k ní chodím!
k paní doktorce jsem chodila s dětmi,,,,i když jsem se ze sídliště odstěhovala dále jsem k této paní doktorce dojížděla,,,je velice pečlivá a k rodičům i dětem vždy milá.....Jana
Jarda
Skvělá doktorka.
MORAVCOVI S.U.2
MOC SPOKOJENI DOPORUCUJEME
monča
K pani doktorce chodím už asi 15let,nejdříve s jedním ditětem nyní už i sdruhým.Na nic si nemohu stěžovat,myslím si,že má pani doktorka velice milý a hezký vztah k dětem ať už jsou nemocné či zdravé.