vlasta.zupka
Při čtení předchozích příspěvků bych se asi nepřeregistroval. Ale před půl rokem jsem rozhodl změnit stomatologa po 18 letech, neboť u mého původního lékaře jsem si poslední dobou užil jen bolest i po lokálním umrtvení. Paní doktorka provedla vstupní vyšetření a nyní pravidelně chodím na opravy práce předchozího zubaře. Po lokálním umrtvení vrtání najednou nebolí. Paní doktorka provádí tolik různých úkonů, které jsem u původního lékaře ani neznal. Považuji ji za velmi dobrou zubařku. Práci neuspěchá a počká si na chování opravovaného zubu. Dříve jsem poznal opak, rychle a razantně, ať se už to mám zaplacené.
Jsme spokojení moc s touto paní doktorkou. Děkujeme za skvělou péči!
Myslím, že je to lékařka na svém místě..
Souhlasím s posledním příspěvkem, vrtá zdravé zuby a na zkažené nepřijde. Po přechodu k jinému zubaři je člověk opravdu překvapený, když vám zubař řekne, že máte 7 zkažených zubů a na prohlídku chodíte 2x ročně. Své děti bych tam opravdu nevzala!
Já se tady k tomu musím vyjádřit. Proboha zcela určitě má vliv to, jak se kdo stará o svojí ústní dutinu. Ale argument, že se čisté zuby nekazí (viz níže) mi přijde naprosto mimo mísu. Jedná se o to, že paní doktorka prostě kazy skutečně v hodně případech nediagnostikuje! Mám obdobnou zkušenost - prohlídka u této paní doktorky v pořádku, po pár dnech vás začne bolet zub, jdete k jinému dentistovi a ten na vás s podivem kouká, kdy jste byl naposledy u zubaře.... No tak tedy skutečně nevím.....
Hana
S předcházejícím příspěvkem naprosto nemohu souhlasit! U této paní doktorky jsem se setkala s naprostou profesionalitou, skvělým přístupem k dětským pacientům, navštěvuje ji už roky celá má rodina a nikdy jsme se s žádným problémem ani pochybením nesetkali! Nechat si v puse zkazit dvanáct zubů je spíše důkazem určitého způsobu ústní hygieny.Podle mého se čisté zuby nekazí! Je snadné plivat špínu!!! Jednoznačně SPOKOJENOST a dík!
je nejlespsi,vzdy pomohla
Vrtá zdravé zuby a na zkažené ani nepřijde!