Praktická lékařka
Horova 28, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Chceme poděkovat MUDr. Musilové za ochotu a vstřícnost se kterou se snaží vyhovět našim požadavkům.

Umístění: Praktická lékařka Jiný

Paní doktorku znám již 22 let a léčila nejen mě, ale celou naši rodinu. Je velice pečlivá, empatická a vždycky se snaží co nejvíce pomoci. Jen díky ní mi v nemocnici, kam mě poslala na základě krevního obrazu, odhalili chronickou nemoc. Zachránila mi tím, bez nadsázky, život. Také i se sestřičkou velmi pomohly s nemocnou maminkou. Paní doktorku všem vřele doporučuji.

Umístění: Praktická lékařka

Chtěli bychom tímto poděkovat paní doktorce Musilové, která nám
byla poněkolikáté oporou v těžkých životních situacích. Vždy se snaží najít řešení o pomoct.
Také bychom chtěli poděkovat sestřičce p. Táborské, která je vždy ochotná, milá, empatická což je dnes vzácnost. děkují Vidličkovi

Paní doktorku znám už mnoho let a dvakrát mi prakticky zachránila život. Rozpoznaný infarkt a silná anemie, kterou bohužel nepoznali ani na jiných vyšetřeních, což je u tak zjevné věci trochu na pováženou. Paní doktorka má dobrý sociální i lékařský přístup a sestřička také. Což není všude. U mě za 5 bodů z možných.

16. září 2015
S paní doktorkou Musilovou jsme celá naše rodina velmi spokojeni, je uznalá, příjemná, vždy vyjde vštříc a
děkujeme za její péči. A sestřička je anděl. Děkuji JH

p,Doktorka je velmi vstřícná
Sestra Zdena též ,tak není co dodat .
H.P.

Z

Šikovná,odborně na výši,velmi slušná .Zdenda T.

Jsme velmi spokojeni s pani doktorkou. Má pro nás vždy pochopení a úsměv. Děkujeme. Pavel a Miluše

Chodím k paní doktorce řadu let a jsem s její prací a prací její sestry velmi spokojen.

I

Paní doktorka je velmi zkušená a šikovná.