Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Lucie
U teto lekarky jsme byli jako u zastupu. Dcerka 3 roky mela strach, nechtela na ni otevrit pusu, tak doktorka necekala, nepovidala si s ni, sestra ji zezadu chytla, doktorka ji strcila mezi zuby drivko a vypacila ji pusu, az ji zarazila drivko do krku. Zadna empatie, soucit, ze tam je to dite poprve, je mu spatne, ma horecku, zadna odmena formou pochvaly, obrazku, nic. Tak jsem dcerce slibila, ze za tou pani uz nikdy nepujdeme. Nikdy! Strohy pristup, pro deti nevhodne. Pani doktorka by si mela uvedomit, ze existuji i bojacne deti a mela by se naucit k nim pristupovat!
Jitka
K paní doktorce chodím už od narození a nyní mi je 17 let a těším se až budu měnit lékaře v 19. Není to špatná lékařka s dětmi to opravdu umí, ale měla by rozeznat jestli mluví s dítětem dospělým nebo s dorostem. Jak už bylo zmínono otevřené dveře mi taky vadili, teď už je občas zavírá sestřička, ale občas si je musím zavřít sama. Je pravda, že moc nic neudělá a na všechno řekne buďte vklidu a za týden se mi přiďte ukázat. Já mám to štěstí, že mi moc nic nebývá, chodím tam většinou na preventiví prohlídky, ale teď mě čeká její návštěva, protože mám už dlouhou dobu stávající problémy a mám strach, že mě nikam nepošla. A taky chodím na ortopedii a nikdy se mě ani nezeptá jak to probíhá, jak to vypadá atd. Ale s malými dětmi to opravdu umí, to se jí nevezme. Musím si pochválit sestřičku ona je tam teď jiná a ta je velice milá hodná, vždy mě uklidní i před každou maličkoustí, paní doktorka neřekne pomalu ani slovo. Nedá se to srovnat s mým ortopedem.
Jsem přesvědčená, že paní doktorka není dobrá lékařka. Moje dcera měla delší dobu horečky nad 40 st, zvracela a výrazně zhubla. Paní doktorka neustále mluvila o "virózce", což se mi po 14ti dnech už nezdálo, tudíž jsem s ní odjela do Brna, kde skončila na kapačkách s těžkým zápalem plic. Tenkrát jsem se bála, že o ni přijdu. Chtěla jsem dcerku registrovat u jiného lékaře, ale bylo mi řečeno, že v Tišnově je to všude stejné. Nicméně varuji všechny rodiče, aby na diagnozu paní doktorky stoprocentně nikdy nespoléhali a pokud mají vážné obavy, ať raději navštíví zkušenější lékaře v Brně. Co se týče věčně otevřených dveří v ordinaci...souhlasím, také je zavírám. Nemohu rovněž nezmínit, že donedávna (nevím,jak je to nyní) měla paní dotorka dlouhodobě na dveřích wc pro pacienty cedulku "mimo provoz". Klíč od wc vydala až poté, co jsem s malou dcerou chtěla jít močit na mráz. Takže se ukázalo, že wc je mimo provoz jen proto, že nemá patrně kdo uklízet. Neodpustím si ani narážku na ceník, který si paní doktorka vyvěsila v čekárně. Za propíchnutí oušek si účtuje 500 Kč :-)
Paní doktorka se snaží být milá a příjemná (znám ji totiž ještě jako mladší lékařku,kdy byla opravdu velice nepřijemná k pacientům, vzhledem k větší konkurenci dost změnila chování). Jako doktorka mi však nepřijde zrovna dobrá.
Zanedbala zánět mozkových blan. A některé zdrobněliny by si skutečně v konzultaci s dospělými mohla odpustit, jsou vhodné opravdu více pro děti.
Souhlasím s vyjádřením, že v Tišnově lékaři skutečně za moc nestojí, je lepší poohlédnout se v Brně-což je ovšem pro maminky,které nemají možnost auta problém.
Každý prostě máme jinou představu o tom,jaký by měl lékař pro naše děti (nebo nás samotné)být, co je schopen akceptovat jeden, to není přijatelné pro druhého. Ovšem práce doktora mluví za vše-hlavně jeho výsledky=což je spokojenost pacientů.
no sem velice pohoršena z kladného hodnocení této rádoby doktorky!
Tato "doktorka" mi příjde, že není ani doktorka, to co ona dělá by mohl dělat i můj soused. Na každou "nemoc" dává paralen nebo antibiotika ani neví co člověku vlastně je !! nemám slov...
monane
Paní doktorku mohu jen doporučit, je velice milá, ochotná a vstřícná. Musím jí ale jednu věc vytknout a to to, že nezavírá dveře do ordinace, ale ty si vždy zavřu já.
Michaela
Ja mám s paní doktorkou jen samé dobré zkušenosti ..vůbec mi nevadí nějaké ty zdrobněliny vždyť je to milé i pro nás dospělé proč se někdo za tohle oslovováni cítí jako idiot jak se níže uvedený v jednom vzkazu nazval. Paní doktorka je velmi milá u ní v ordinaci panuje naprostá pohoda.Vždy pečlivě zvolí správnou diagnostiku u mojí dcery Karolíny. Vím, že tam má dcera veškerou péči.Přešla jsem od jiné tišnovské lékařky k paní doktorce z důvodů naprosto nevyhovujících! Paní doktorka je skvělý pediatr!
nelasik
Každý pediatr má své a ze své zkušenosti si každého pediatra musíte vést tam kam chcete
zz+pz
Je to nejlepší doktorka.
Marie
Paní doktorku Mlejnkovou doporučuji.Navštěvuji ji se dvěma syny a nemám problém v léčbě,když měl syn zdravotní potíže vše včas diagnostikovala a poslala ho do nemocnice.
K dětem se chová kamarádsky a to je myslím fajn.