Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Diana Kociánová
K paní doktorce dojíždím už 20 let. Ona i sestřičky jsou velmi příjemné a milé, vždy ochotné pomoci. Odpouštím i dlouhé čekání v čekárně, aspoň něco přečtu :-)
pavla.stejskalova
Paní doktorka je báječná...vždycky, když mě něco trápí, tak mi správně poradí a pomůže. Čekací doby jsou delší, ale na jiné věci čekáme mnohem dýl. Není to nic strašného...Rozhodně jsem s ní velmi spokojená a k jinému lékaři bych ani nešla :)
Jarča
s paní doktorkou nemám rozhodně žádný problém.na co se zeptám mě vysvětlí,od čeho máme pusu,že jo?Testy dělá pravidelně.a dlouhé čekání?Kvůly zdraví budu čekat i hodiny.A dlouho se tam čeká asi proto,že má paní doktorka hodně pacientek...kdyby tam seděla jedna ženská tak je jasný že tam nikdo nechodí,ale bohužel pro nespokojené je plno...
Jer.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Pravidelně mi dělá citologické testy a když mám nějaký problém mohu jí kdykoliv zavolat a probrat to s ní. Je to doktorka na pravém místě!
Paní doktorka je velice milá a ochotná, sestřičky velice vstřícné. Nemám výhrad.
Paní doktorka velmi příjemná a soucítící s pacientem... Můžeme mít sebelepší odborníky, ale když nebudou mít rádi lidi je nám to, jako pacientům k ničemu... Nemohu si stěžovat ani na dlouhé čekací doby... popřípadě si vezmu knížku a je vše vyřešeno... viz kolik strávíme hodin u TV... a kdykoli jsem potřebovala, když byly malé děti nepamatuji si, že bych čekala déle než 30 min. I po odborné stránce jsem v těch nejlepších rukou....
Je příjemná a pečlivá.
K paní doktorce jsem chodila 5 let proto, že jiní lékaři v okolí nepřijímali. Paní doktorka jako taková ochotná, ale žádná vyšetření, nebo nějaké pravidelné odběry, testy. Proto nyní trpým chronickým zánětem.
Samozřejmě dlouhá čekací doba (i 2 hodiny) a sestřičky, které v čekárně (místnost, kde již nesedí všechny pacientky, ale pouze 1-2, které po zvážení a změření jdou už do ordinace) se svojí známou hovoří před vámi o nemocech jiné pacientky...Není to nic příjemného, když víte, že mohou hovořit třeba o vás když zrovna nechcete, aby každý věděl, že jste těhotná.
mnch
Velmi příjemná paní doktorka s laskavým přístupem a kvalitní odborník.
Kdo dává přednost kvalitě určitě promine i delší čekací dobu.
J.
Já jsem s paní doktorkou velice spokojená,sestřičky jsou příjemné.Paní doktorku jsem měla u obou dvou porodů,sice už je to přes 20 let,ale neměnila bych ani náhodou.Lepší bych nenašla.V ordinaci i u sestřiček je příjemné prostředí.