Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
jana.nouzova
Paní doktorka je skvělá a láska k dětem z ní přímo vyzařuje. Na každého si udělá čas a nic nezanedbá, proto vyšetření u ní trvá poněkud déle, ale díky její profesionalitě a skvělému přístupu si rádi počkáme. Ani očkování u nás nikdy nebylo problém - ono asi záleží i na tom, jak je dítě na něj připraveno. Můžeme jen doporučit.
pacientka 123
Nemám dobré zkušenosti. Očkování je pro děti utrpení, protože paní doktorka nemá sestřičku a než nachystá injekci a ukáže jí dítěti tak je konec. Sice je hodná, ale vyšetření u ní trvá dlouho a moralistický přístup všem nevyhovuje. Také fakt, že v ordinaci není kromě sestřičky ani CRP což je základ znamená s každým problémem jet někam jinam. Mám druhé dítě u jiné paní doktorky a tam jsme vyřízení vždy se vším hned a bezbolestně. U paní Matlové je těžké se trefit i do ordinačních hodin. Paní doktorka je zodpovědná, nic nezanedbává, ale pro děti, které jsou častěji nemocné je běhání po nemocnicích kvůli věcem, které neumí v ordinaci udělat (i obyčejný odběr krve) utrpení a proto nedoporučuji.
Jana Červená
Úžasně milá, vstřícná, neznám lepší. Mé děti, dnes již dospělé, často na paní doktorku vzpomínají.
Lenka
Paní doktorka je úžasná, starala se už o mě jako o malou, a teď převzala do péče i mojí dcerku..přístup je naprosto jedinečný a vůbec se nebojím se na ní obrátit s jakýmkoliv problémem. Je to přímo pohlazení na duši, vyslechne a poradí..
Eliška
Chodila jsem k ní celých 19 let, je to báječná lékařka, vstřícná, vše vysvětlila.
Lituji, že jsem vyrostla...
Čechovi
Paní doktorka, kamarádka pro děti, přítelkyně pro mamky a táty. Přístup k dětem - nádhera, ještě jsem takový neviděla. Tam se nechodí plakat, ale na návštěvu, i když se jde na očkování. Samé hračka, pokud mimi pláče, může si ho maminka nechat na prsou a Paní doktorka zvládne poslech i takto. Škoda, že jsem se úpřestěhovali, vzpomínám na ni moc a moc. Doporučuji - tohle je prostě lékařka s velkým "L".
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze