fradragoun
S paní doktorkou mám jen samé dobré zkušenosti,myslím si že je to profesionálka a zároveň dobrá víla na správném místě.Já osobně si jí velmi vážím nejen pro zmíněný profesionální přístup,ale i jako člověka,který umí vyslechnout,poradit a povzbudit i po lidské stránce.Děkuji Vám a přeji zdravíčko,štěstíčko a mnoho osobních i profesních úspěchů do dalších let.A samozřejmě děkuji a přeji to samé i vaší bezva sestřičce. F.Dragoun
natalka155
Ja stašně náladova. Jinak jako lékařka je to tak půl na půl. Asi záleží jakou má zrovna náladu, protože už několikrát mi vyšetření vyloženě odflákla. A stoji od vas asi 1 m. u vyšetřeni v krku !!!
jasensky.f
Špičková lékařka a ne jenom to . Umí i psichycky moc podržet a toho si strašně vážím ! Není to totiž dnes samozřejmost .
Ivana D.
K paní doktorce chodím mnoho let. Je to lékařka , která nikoho neodbude a vždy mě vyslechne a velmi pečlivě vyšetří.Velmi si paní doktorky vážím. Velký dík a přeji jí, atˇse jí v životě daří.
Navštěvuji paní dr. téměř 20 let a jsem s ní velmi spokojen. Snaží se opravdu pomoct a neodbívá pacienty, proto možná ta delší čekací doba. Při poslední návštěvě v lednu 2011 to už odsýpalo.
Bez výhrad, bez čekání ( dá se objednat ) dobry přehled v oboru a skvělý diagnostik. Díky!
Paní doktorka je milá, zajímá se o pacienty, s každým si ráda popovídá a to bude asi jeden z důvodů, proč v čekárně opravdu ty dvě hodiny strávíte. Jinak jako lékařka je to tak půl na půl. Asi záleží jakou má zrovna náladu, protože už několikrát mi vyšetření vyloženě odflákla. O předepsání nebo doporučení nějakého léku ani nemluvě. Ale možná až přijdete příště, tak budete zase spokojeni. Jednou tak, podruhé jinak. Jo a ještě se mi nestalo, aby mi správně vypsali rozhodnutí o potřebě ošetřování, tzv.paragraf.
Hanka
Paní doktorka má velmi dobrý přístup k pacientům,ve svém oboru se vyzná , pěkný je i přístup sestřičky.S takovým zájmem se setká pacient v Kroměříži málokde.Mohu všem vřele doporučit.
Havelka
tuto lékařku znám a navštěvuji už přes 23 let.Absolutní spokojenost
Alexandra
Mé paní doktorce Križanovičové patří jedno velké DĚKUJI! Za vše co pro mě udělala, jak mi pomohla, když mi bylo nejůř. Má hodné srdce a vážím si jí, jak jen dokážu. Děkuji paní doktorko. Pro mě jste kapacita a mám jenom k Vám důvěru. Každý myslí jenom na sebe, ale já Vám přeji pevné zdraví, aby jste byla šťastná a ještě dlouho léčila tak kvalitně jako dosud. A pacientům v čekárně přeji ať jsou trpěliví, ať si mezi sebou povídají, usmívají se a nejsou nervózní, to se pak rychle přenáší na všechny. Paní doktorka je taky jenom člověk, potřebuje pro svou práci pohodu a zaslouží si hlavně úctu.