ladymonique
Výborná lékařka, na každého pacienta má dostatek času a plně se mu věnuje. Jsem s ní velmi spokojená.
Marešová
Paní doktorka je skvělá mám ji osobně moc ráda a svuj život bych ji svěřila je milá a nic nenechá náhodě ví co dělá a jak to má dělat a to je to co se od lékařu čeká
Gadlenová
Velmi milá svědomitá a ochotná,jsem spokojena.
Hejzlarová
Naprosta duvera.
Helena
Paní doktorka je velmi příjemná, má i odbrný a profesionální přístup k řešení zdravotních problémů, ochotná navštívit pacienta doma, když není schopen navštívit ordinaci (co některý místní lékař i po slibech nedělal- už v Pardubicích není)). Velká spokojenost.
Lída
Kéž by bylo takových svědomitých lékařů více! Nic nenechá náhodě a snaží se vždy pomoci.
Mája
Lékařka, která si vždy najde čas k zamyšlení nad všemi problémy, které mě sužují a dokáže mě pomoci nejen léky, ale i dobrým slovem.Díky jí se cítím dobře.
Vzdy ochotna,prijemna...odbornik na svem miste.Jsem velmi spokojena a jinam bych nesla.Dekuji pani doktorce za jeji peci a pristup.
Je skvělá lékařka,skvělý člověk,takových kdyby bylo víc.
VELMI DOBRÁ LÉKAŘKA,OCHOTNÁ A PEČLIVÁ
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Pardubicích