Bezplatná konzultace před laserovou operací
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Bezplatná konzultace před laserovou operací
Bezručova 22, Brno
Síť očních klinik LEXUM
Eva
paní primářka mi operovala maminku se šedým zákalem, je moc spokojená, do dálky má nula dioptrií a vidí na všechny vzdálenosti bez brýlí, brýle ji nesmírně obtěžovaly takže je teď moc šťastná
Střibrenka Stříbrná
V listopadu 2016 jsem byla na operaci očních víček u paní primářky MUDr.Věry Kalandrové.Protože jsem viděla její práci na několika pacientkách a ještě operovala mé mamince šedý zákal,volba byla jasná.Touto cestou,bych chtěla paní primářce velice poděkovat za její úžasnou práci.Jsem maximálně spokojená,oči se mi rozzářily a nestydím se napsat pochvalu i na mne,prý jsem omládla.Ještě jednou velké DÍKY paní primářko.V Novém roce Vám přeji hodně zdraví.Zlatuše Zemachová
Vítězslav Dominik
V květnu 2013 jsem absolvoval u pí.MUDr. Kalandrové operaci šedého zákalu obou očí. Jsem nesmírně vděčný Bohu i pí.doktorce (samozřejmě celé Neovizi :)). Vidím ostře jak před desítkami let! V to jsem ani nedoufal a vůbec jsem si to neuměl ani představit ! Jste skvělí, úžasní !!! Musí Vás těšit, že děláte tak prospěšnou práci; ať se Vám i nadále daří vracet lidem zdraví !
Ing.Vítězslav Dominik
O.Hanusova
Byla jsem velice spokojena s pripravou i s provedenim operacniho vykonu. Tym mel lidsky a profesionalni pristup. O.Hanusova
zdenek.bayer1
Byl jsem 16.6. a 24.6. na operaci šedého zákalu. Byl jsem velmi mile překvapen ochotou a přístupem k pacientům na klinice Neovize. Je to velice profesionální tým a paní primářka je člověkem na svém místě. Mohu doporučit všem, kteří mají problémy se zrakem a potřebují operaci.
Petr Mach
Velmi příjemný přístup zdravotního personálu. Cítil jsem přátelské a příjemné prostředí. Velmi dobrá komunikace s pacienty. Dále pak během přípravy na operaci velmi podrobný popis a průběh operace, který mě ujistil, že vše dopadne co možná nejlépe. Během operace jsem se téměř nebál a vše si spojuji s příjemným zážitkem. Bezprostředně po operaci mi bylo vše srozumitelně vysvětleno a podány podrobné informace k domácí péči. 100% spokojenost! Všem doporučuji.
Alena Janská
Brýle jsem nosila 16 let, což je většina mého života, pár let i čočky, které mi usnadňovaly mnoho aktivit. Na laserové operaci jsme byla přesně před měsícem. Přístup paní primářky MUDr. Kalandrové byl naprosto perfektní, stejně tak všech dalších lékařů a sester. Průběh operace byl veden profesionálně, každý můj dotaz vždy ochotně zodpovězen. Přestože jsem měla zpočátku strach, tak s výsledkem jsem maximálně spokojená. Oční kliniku Neovize mohu vřele doporučit a děkuji celému týmu za skvělou péči.
Marie Kočí
S paní primářkou jsem velice spokojená, a to především díky jejímu vstřícnému psychologickému přístupu. Díky ní jsem šla na operaci klidná, bez zbytečných obav. Operace proběhla naprosto bez problémů a rovněž bych chtěla poděkovat celému týmu, který je naprosto sehraný a profesionální. Obzvlášť mne překvapil zodpovědný přístup před operačním vyšetřením i následné kontroly po operaci. S pozdravem, Mgr. Marie Kočí
michaladamek
V červnu letošního roku jsem prodělal laserový zákrok obou očí na snížení dioptrií v brněnské oční klinice Neovize. Přístup celého personálu včetně paní primářky, která mi dělala ještě před samotnou operací zákrok na sítnici, byl naprosto vstřícný a zároveň profesionální. V současné době, čtyři měsíce po operaci, si užívám života bez brýlí a kontaktních čoček. Všem váhavým můžu jen doporučit!
Michal Adámek, Znojmo
petra-ludvikova
Děkuji touto cestou paní primářce a celému týmu za vzorný profesionální přístup při operaci. Ze začátku jsem z toho měla hrůzu, ale vše dopadlo na výbornou. Budu je ráda doporučovat všem známým.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně