Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
CRP
30 Kč
INR
30 Kč
Praktická lékařka
Test hladiny glukózy v krvi
Kubankova.andrea90
K paní doktorce chodím, už minimálně šest let a poud mám chřipku, angínu nebo vyrozu, je to ok, předepíše léky, koukne mi do krku atd., ale pokud mám jiný problém, je to ,,problém,, :-) jednou jsem u ní byla kvůli vstupní prohlídce do zaměstnání, zjistila mi krev v moči na tři křížky, takže se mě zeptala, zda mě pálí při močení, řekla jsem jí, že e, na čež jsem, dostala odpověď, že se teda nic neděje a že je to dobrý, což mě dost překvapilo a sama jsem si oběhala na základě tohoto zjištění nějaké vyšetření, bohužel to není první podobná zkušennost
Zuzana
K pani doktorce chodim jiz nekolik let. Vzdy, kdyz jsem prisla s jakymkoli zdravotnim problemem, tak mi pomohla nebo doporucila specialistu. Vzdy perfektne a presne stanovila diagnozu a navic ma pani doktorka velmi lidsky pristup. Kdyz jsem byla tehotna, tak mi ochotne nabidla vysetreni tak, abych nemusela cekat v cekarne mezi nemocnymi lidmi. Velice si ji vazim. Chodime k ni cela rodina a vsichni jsme velmi spokojeni.
Markéta
Z vlastní zkušenosti vím, že paní doktorka se řídí tabulkami, takže když přijdete na kontrolu a řeknete, že vaše potíže nadále trvají, tak vám řekne, že už máte být dávno zdráv podle tabulek pro danou nemoc. Ukončila mi neschopenku a poslala do práce. Měla jsem úraz kolene a nemohla vůbec chodit, ale podle paní doktorky jsem byla zdravá a práce schopná. Nepracovala jsem nikde v kanceláři, ale byla jsem celý den na nohou. Nezbývalo mi než si najít jiného lékaře, který mě po vyšetření okamžitě poslal na rehabilitace a vypsal znovu neschopenku. Pokud vám záleží na zdraví, vřele doporüčuji najít si jiného lékaře. Mohu doporučit pana doktora Jana Zámečníka, Praha 7 a rehabilitace na kpt. Jaroše, Praha 7.
Chodím k paní doktorce několik let a jsem velice spokojená s odbornou úrovní i lidským přístupem. Velmi doporučuji!
Lenka Koc
ochotná, vstřícná a velce zkušená!
Paní doktorka léčí celou naši rodinu už mnoho let. Je velmi vstřícná a určitě neordinuje od stolu - pokud byl někdo z nás vážně nemocný, chodila i na návštěvy domů a pomáhala vyhledat další odbornou pomoc. Sestra je z mého pohledu velice nepříjemná, a jak už někdo psal, celkem ráda pomlouvá pacienty, což mi připadá dost neprofesionální. K paní doktorce ale žádné výhrady nemám.
Příjemný přístup doktorky, vyjde rychle vstříc nárokům pacienta.
Sestra v ordinaci nebyla nejpřívětivější.
Celkově bych tuto lékařku doporučil.
Tuto paní doktorku rozhodně nelze doporučit. Chcete-li si nechat vypsat týdenní neschopenku s nějakým banálním problémem, je tato paní nedostižná. Je-li však váše zdravotní potíž vážnější a k jejímu řešení nestačí pouze předepsat kilogramy analgetik, rozhodně se ordinaci doktorky Jurčíčkové širokým obloukem vyhněte. Nejenže se tato paní nenamáhá ani vstát od stolu a pacienta prohlédnout, ale navíc dokáže být i lidsky velmi nepříjemná ve chvíli, kdy se po týdnu ukážete v ordinaci znovu s tím, že se váš problám horší a předepsaná léčba nezabírá. V ten moment se pro paní doktorku stáváte nepřítelem, který si troufá pochybovat o její odbornosti. Myslím, že toto opravdu nemáme zapotřebí a ze své vlastní zkušenosti radím každému kdo přemýšlí o přechodu k jinému lékaři - udělejte to. Jak tu kdosi správně poznamenal: zdraví máme opravdu jen jedno.
pani doktorka je nejlepsi co jsem zatim mel. jsem u ni tak 7 let a vzdy spokojen... komu nesedi at k ni nechodi a najde si pro sebe lepsi.
Já chodím k paní doktorce už léta a musím říci, že jsem velice pokojená, měla jsem již řadu nemocí a nikdy jsem neměla pocit, že by paní doktorka zanedbala péči jak níže píšou ostatní.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze