Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Věrka S.
K paní doktorce jsem chodila už od malička a má dcerka k ní chodí taky. Jsem s ní velice spokojena a v žádném případě bych neměnila. A s dětmi to fakt umí.
Hájková E.
Paní doktorka je obětavá, milá a prostě to s dětmi umí jsme spokojeni jen mě mrzí ,že se blíží doba kdy dcera bude muset přestoupit jinam, protože paní doktorka je pediatr. Škoda jsem spokojeni.
Chodím k paní doktorce se svými dětmi už 16 let se synem a 9 rokem s dcerkou. Jsem maximálně spokojená po všech stránkách, jak profesní tak lidské. Jsem moc ráda, že máme to štěstí a můžeme docházet právě k paní doktorce Jelínkové. Sestřička je také skvělá, je to sehraná dvojka:-) Vždy jsou obě moc milé a hlavně pečlivé. Moje děti nebyly nikdy vážně nemocné, ale věřím, že kdyby "něco", tak jsme v dobrých rukou
Vynikající
...výborná doktorka...
Ta nejlepší pani doktorka, škoda jen, že k ní můžete jen jako dítě a ne i v doslělosti.
Velmi skvělá lékařka
Šichová
Paní doktorka je velmi milá, ochotná a obětavá. Vždy k ní jdeme s naprostou důvěrou.
Petra
Paní doktorka je velice pečlivá,nikdy jsem neodcházela nespokojená doporučuji!!!!!!!!!!!
mirka
Velice dobrá doktorka, chytrá, empatická, ochotna kdykoli pomoci, děti ji mají velmi rády, říká vždy to, co považuje za nejlepší řešení v péči o děti, i když se to nemusí rodičům zrovna líbit. Osobnost s dlouholetou praxí.