Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
ff
skvělá doktorka
Košárek Vlastimil
Paní doktorka je super.Jsem u ní v kartotéce přes 25let a kladné komentáře mohu jen potvrdit.Tím to ji taky děkuji.
Ing. Rostislav Bezděk
Perfektní profesní znalosti, průběžné sebevzdělávání, citlivé jednání včetně řádného vysvětlení problému - neznám lepšího praktického lékaře.
Ing. Bezděk Rostislav
Perfektní odborné znalosti, příjemné vystupování, zodpoví všechny otázky - praktický lékař moderní doby.
Příjemné vystupování má i její zdravotní sestra.
Paní doktorka je velice příjemná, je pravda, že u ní musím minimálně 15 minut čekat, ale na druhou strnau, těch 15 minut si najde i pro mě. Pacient má pocit, že se jí může zeptat a sebemenší blbost a zároveň i na tu maličkost dostane smysluplnou odpověď. Když mě vyšetřovala, tak mě překvapila, jak moc je všímavá. Všimne si i maličkosti. Když se člověku stane, že má opravdu bolesti, tak jej bere přednostně. Já si myslím, ž eje to výborná lékařka.
Jsem u ní jen krátce, ale už z první prohlídky mi je jasné, že ta paní znalosti a příjemné vystupování opravdu má. Odpověděla mi na všechny moje otázky a poradila s problémy, kterých si na mě hned všimla. Což mně hrozně překvapilo. Všimla si i nejmenších detailů.
Jsem s paní doktorkou spokojen. Jelikož sem to tu nenašel píšu to aspoň zde, už nepřijmá nové pacienty
BYLA JSEM NUCENA ZMĚNIT LÉKAŘE A S PANÍ DOKTORKOU HANULIAKOVA JSME NADMÍRU SPOKOJENÁ, TAKOVOU VSTUPNI PROHLIDKU JSME NIKDY NEMĚLA A TO NEJSEM Z JEJI RODINY!!! TAKŽE SE VENUJE PO CELOU DOBU VZORNE MEMU ZRDAVOTNIMU STAVU A SETRNE NAPISE LEKY, NE PORAD NA VSE ANTIBIOTIKA, POKUD NEJSOU BEZVYHRADNE NUTNÁ.NIC NEDELA ZBYTECNE ALE I NADBYTECNE.JE TO MOC DOBRA DOKTORKA
renata
dobra doktorka,pecliva,vse vysvětli jsem spokojena
Velmi dobrá lékařka, pečlivá, hezký přístup k pacientům