Praktický lékař pro děti a dorost
Dolní 101, Ostrava

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

T

Hrůza a děs. S paní doktorkou se nedá absolutně dohodnout na čemkoliv. Nepříjemná k dětem, jakožto pediatrička to s nima moc neumí. Co se týče léčby, naposledy to řešila, že synovi napsala sirup, po kontrole za týden kdy to nezabralo, napsala jiný sirup a pokud to prý za týden nezabere tak nasadí antibiotika. Takže 14 dní doma a zbytečně a to šlo jen o kašel. Paní doktorka nemá ani sestru, zřejmě proto, že s ní nikdo nevydrží pracovat... Nedoporučuji!

Paní doktorku v žádném případě nedoporučuji, mám s ní sice jed dvě zkušenosti, ale ty stály za to. V prvním případě jsem u ní chtěla nechat dopis pro mou dětskou lékařku MUDr.Mladěnkovou, který ten den neordinovala, to se mnou vyběhla, že to nelze, že ona to nemůže vzít. Další zkušenost byla dnes, kdy mi zavolali ze školky, že je synovi špatně, tak jsem pro něj jela a vzala jej k lékařce. Má lékařka dnes výjmečně neordinovala, našla jsem zde lístek, že dnes odpoledně neordinujeme, a tak jsem šla vedle poprosit, zda by se na něj shora jmenovaná nepodívala. Syn plakal, měla jsem jej v náruči, a ona se mnou opět vyběhla, že k ní nepatřím, že nemá čas, že má objednané pacienty, tak jsem ji prosila, zda bych nemohla počkat, že jí to zaplatím, tak mne odkázala, že mne nevezme, že stejně nemá moji kartu a máme jít na pohotovost. Na to jsem ji odpověděla, že zde také nemají kartu od syna, a ona odpověděla, ale budou mít průkazku pojištěnce, to je odpověď jak ..., tak jsem odešla a v životě tuhle babu již nechci vidět. Je nepříjemná, hrozná, nesnesinetlná. Bere jako i ostatní za svou práci peníze, a setkala jsem se jen z neochotou, nikomu to nepřeji, když má plačící dítě v náruči, a lékař jej nevezme, protože má prázdnou čekárnu a zrovna se mu to nehodí. Z něčím takovým jsem se ještě nesetkala a to ještě bude mít dohru, že jsem na tuto " doktorku " na baterky podala stížnost. Ta se ještě bude divit. Pokud by se dala přidaj prázdná nebo žádná hvězdička a ještě do červeného rámečku, pozor k tomuto lékaři nikdy, tak by jej dostala tato lékařka.

K paní doktorce chodím uý od dětství a nemohu si stěžovat!

Na paní doktorce ocenuji jeji velmi profesionální přístup. Nejvíce hodnotím její rozumný přístup k podávání antibiotik. Za celá léta, co k paní doktorce chodím se svými dětmi, nemám jedinou výtku k její práci a rozhodně bych neměnila. Mohu jen doporučit.

Y

To nebyl paralen,ale acylpirin.Já k ní chodila,také.Jsem zdravá jak řípa,antibiotika jsem měla za celý život snad dvakrát.Moje dítko k ní bude také chodit.

G

K paní doktorce jsem chodila od dětství a nyní k ní chodí mé dvě dcery.Jsem přesvědčená že bych těžko hledala schopnější lékařku a hodnější zdravotní sestřičku.

paní doktorka má velice profesionální přístup ke svým pacientům.Znám ji již 36 let , protože jsem k ní chodil jako dítě a ted tam chodíme se svými dětmi a jsme velice spokojeni. Zároven musím pochválit i zdravotní sesřičku která tam pracuje....je velice milá a příjemná.