MUDr. Věra Fleglová

Přiblížit mapu
Zdravíčkko - ord. PL pro děti a dorost
Sadová 528, Klášterec nad Ohří

Přiblížit mapu

Chodíme k paní doktorce se dvěma syny. Oceňuji její dlouholeté zkušenosti s dětmi, vstřícné a milé chování, ale především profesionální přístup. Všem velice doporučuji.

pani doktorka ma velmi dobry pristup k detem ktery musim ocenit snazi se vyhovet pozadavkum ktere na ni mam je mila myslim si ze je to dobry lekar.chodila jsem k ni ja ated i moje deticky .hajchlova

Můžu říci nejlepší lékařka, jakou znám. Přístup k dětem je neocenitelný :)
S pozdravem rod. Asníkova

... bez komentáře - lékařka s velkým L ...

Skvělá paní doktorka chodím k ní s dětmi 15 let a prostě bych ji nevyměnila

Mám dvě děti s kterými už osm let navštěvuji jednu a tu samou paní doktorku a tou je právě pani mudr.Fléglová,takže z osobních zkušeností ji také mohu jen doporučit,nikdy se nestalo,že by udělala něco špatně a děti by trpěli ba naopak vždy rychle pomohla a naordinovala dobré léky,které okamžitě zabrali(myslím teď u horšího onemocnění než je běžný kašel a chřipková onemocnění)prostě jsem s ní plně spokojena a dokud nenastanou nějaké potíže a problémy a pochybení a vyjadřování se ve vulgarismech ze strany pani doktorky(tak jako se mi stalo na dětské alergologii v Kadani),tak u ni kazdopádně zůstanem a budeme ji vděčni za každou radu a pomoc při nemoci........

Mám u paní doktorky zaregistrované tři děti a jsem s ní nadmíru spokojená,je tak ochotná,že ikdyž jsme se nemohli díky nemoci dostavit do ordinace ,přišla ošetřit naše dítě domu.Je hodná a má hezký přístup k dětem tak i k rodičům.

Skvělý a otevřený přístup jak k rodičům, tak k dětem. Mně a mé dceři vždy pomohla. Tuto paní doktorku vřele doporučuji všem! :-)

Č

Paní doktorka je velice příjemná a hodná k dětem.Vždy dobře poradí,vyléčí a je strašně moc ochotná.

jsem velmi spokojena.