Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
mikulasek
Já i mé děti máme paní doktorku moc rádi a jsme rádi,že jí máme.Raději vždy udělá CRP nebo STREP vyšetření než by dávala zbytečně ATB. Je milá a profesionální. Děkujeme (Lee)
simonaeta
Paní doktorka u našich dětí nikdy nic nezanedbala a vyšetření dělala i jen pro jistotu.. Takže bych rozhodně neměnila..
Naordinovala nám dvoje atb bez jediného testu... Samozřejmě šlo o virózu, takže půlroční miminko zbytečně zatížila. Odešli jsme.
Hodná paní doktorka je, to ano. Ale u mého syna nerozpoznala černý kašel ani za půl roku. Kvůli neléčenému kašli se u něj rozvinulo astma a srdeční problémy. Primář na pneumologické klinice v Krči nám řekl, že můžeme poděkovat za problémy ošetřující lékařce. Několikrát jsme ji upozoňovali, že syn má stále vysoké horečky, že velmi zhubnul, stále se dusí...... Vždy pouze předepsala kapky (samozřejmě výhradně hrazené pouze pacientem..). Tak to trvalo půl roku, až jsme kluka sebrali a odjeli na kliniku, kde se zhrozili.... a to stačilo odebrat krev..... takže hodná je a milý přístup má, ale to je tak všechno.
Máme tři již odrostlé děti které byly neustále nemocné a po zkušenostech i s jinými lékaři mohu říct že paní doktorka je opravdu nejlepší pediatr široko daleko.Nejen jako odborník ale i jako člověk.A navíc je vidět že svou práci dělá ráda,tak že si u ní nepřipadáte jako"kus".Děkuji za maximální péči.
Helena
S paní doktorkou, jsme velice spokojeni. Je milá, vždy poradí no prostě super:-)). Cválím, chválím samozřejmě i sestřičky, moc milé.
Jana Kolková
Jsme s paní doktorkou velmi spokojení, vždy nám velmi dobře poradí a na děti je velmi příjemná a trpělivá. Děkujeme za veškerou péči.
lenka
moc děkuji za péč a lidský přístup,děti by k ní nejradeji chodily i ted ve 20letech.doporučuju všem
Ze své zkušenosti nedoporučuji.
Petra
Paní doktorka je hodná,příjemná na děti i rodiče,vše vždy vysvětlí a poradí,velmi pečlivá a starostlivá.Moc nemarodíme,ale moje děti se mě vždy ptají,když máme navštívit dr. jestli jdeme k té NAŠÍ paní doktorce :-)