MUDr. Věra Dvořáková

Gynekolog Více

Český Krumlov 1 adresa

Femina - gynekol. ordinace
Urbinská 187, Český Krumlov

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Š

Jsem s ní velmi spokojená. Vždy mi pomohla i od závažnějších problémů. Dokáže s citlivým přístupem sdělit i závažnější onemocnění . Ještě se mi nestalo, aby něco zanedbala. Když jí porovnám s předchozím gynekologem nemohu dát jiné hodnocení než to nejlepší.

Paní doktorka je moc hodná, pečlivá.Sestřička je milá.Jsem moc spokojená a doporučuji

Výborná lékařka,svědomitá,doporučuji

Přešla jsem k paní doktorce od jiného lékaře, který mi na mé neustále bolesti psal jen antibiotika a víc to neřešil...Vzala mě hned druhý den. Sestřička moc příjemná, stejně tak paní doktorka, která začala mé potíže okamžitě řešit. Čekárna i ordinace jsou moc pěkně zařízené. Člověk se tam pomalu necítí jako u doktora :) doporučuji.

Paní doktorka Dvořáková je dobrá do té doby, nevyskytne-li se nějaký problém. Pokud potřebujete jen předepsat antikoncepci, pak doporučuji, jinak s ní bohužel nemám dobré zkušenosti. Byla jsem u ní od svých patnácti let, po pěti letech jsem si musela najít jiného lékaře, jelikož mi mé problémy stále nevymizely, přestože jsem dodržovala veškerá doporučení a dávkování, které mi paní doktorka pověděla. Poté, co jsem přešla k jinému doktorovi, bylo do 14 dní po problémech. Mimochodem, paní doktorka Dvořáková mi před vyšetřením u mého současného gynekologa řekla, že jsem po gynekologické stránce naprosto v pořádku. To si ovšem nemyslel můj současný gynekolog, na kterého v žádném případě nedám dopustit.
Je veliká škoda, že někde na veřejném místě není takováto diskuse. Věřím, že by to spoustě lidem ušetřilo čas a trápení.
Jsem ještě mladá, je mi dvacet let a v budoucnu bych určitě ráda měla své vlastní děti. Obávám se ale, že s paní doktorkou Dvořákovou by se mi to nikdy nemuselo povést.
Je škoda, že právě lékaři zanedbávají své pacienty. V tomto případě nejde o peníze ani čas který strávíte léčbou, ale spíš o ttrvalé následky.

Přeji vám všem hezký den, ale pokud možno, tak bez této gynekoložky :)

Michaela

Chodím k paní doktorce velmi ráda, ( což je co říct, protože kdo chodí rád k lékaři...). Je velmi příjemná, a protože jsem měla možnost srovnávat, vím že umí...

Je výborná! Z vlastní zkušenosti vím, že paní doktorka dělá pro své pacienty mnohem víc než řada jejích kolegů, je zkušená, obětavá a navíc jemná. Nedám na ni dopustit!

pokud máte problém tak jděte jinam, jinak antikoncepci kupodivu předepsat umí, jinak ostatní věci jako výtoky, bolesti břicha a krvácení je normální!!tak bacha

Chytrá a milá

Velmi kvalitní odborník, milá, obětavá!!!