Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Zdena
Dobrý den je mi líto že musím napsat špatnou recenzi, protožr jsem se sem přistěhovala, syna bolela hlava ,okamžitě ho odsoudila že je to flakač a on měl psychosomatické problemi a do toho ma nosit bryle, mě odsoudila že si beru propustku abych nechodila do prace, takže zamě boužel nic, přešly jsme k jiny ta okamžitě poznala,že ho ve třídě šikanovali,................................
K paní dr.chodím s dcerkou ,jsem sní velmi spokojená,vždy poradí,odpoví mě na otázky atd. Chodila jsem k ní jako malá a naštěstí si všimla že mám jednu nemoc a msím říct že mě i zachránila život vlastně tím že mě poslala do nemocnice ...ale to je už řadu let a proto jsem k ní dala dceru :) Sestřička je milejší než kdysi ta jiná a taky poradí :) Nemohu si stěžovat tedy .....:)
Já mám s paní doktorkou Csukásovou jenom dobré zkušenosti, chodím k ní už od dětství a taky je to naše sousedka, takže se zná i s mamkou a i jako k "sousedce" k ní není problém kdykoliv zajít třeba pro radu. Antibiotika na potkání teda fakt nerozdává, jen když je to opravdu potřeba. Když je nějaký problém a ona na něj zná dobrý lék, vždy ho doporučí - mě třeba jednou doporučila levné speciální kapky do nosu, že jsou fakt účinné, a že s nějakými drahými bych jenom mrhala penězi. Paní doktorku určitě mileráda doporučím a sestřička Dita je úžasná - milá, trpělivá i ochotná.
Jako malá jsem k paní Dr.chodila a byla jsem spokojená .I ostatní co kní chodí už s dětmi jsou sní velice spokojeni ,proto nechápu jak někdo píše opak,je možné že každý máme své dny třeba :D A věřím pokud já budu mít taky někdy dětičky budou chodit právě k paní Dr. :)
i já se přidávám k hodnocení.s paní doktorkou jsem velice spokojená.pomohla mi vždy úplně se vším,je ochotná poradit i po telefonu,když si s něčím nevím rady (není přece povinná mi pomáhát a rozepnutou nauštičkou,která nejde dát do ouška;)) snaží se prcka nejprve vyléčit méne drasticky než jsou ATB,kterí dětskému organismu moc neprospívají,dokáže utičit maminku když má strach a se sestřičkou jsou dobrými parťáky.DOPORUČUJI
Šárka
Já mám tedy opačnou zkušenost - pokud to není nutné, paní doktorka antibiotika nepředepisuje. A párkrát se mi stalo, že nám nepředepsala nic - jen doporučila, co máme v lékárně koupit. Nedělá zkrátka z komára velblouda. Já jsem s paní doktorkou spokojená.
Dagmar
Paní doktorka je zkušená a příjemná. Po výměně sestřičky je to pohoda jít s dětmi k lékaři.
Renata
Paní doktorka vynikající, bohužel měla svého času naprosto strašnou sestru což nás odradilo od registrace našeho druhého dítěte u ní. Teď ale sesetřička mladá, velice příjemná a ochotná, takže všem doporučuji.
Velmi dobrá , vždy ochotná a vstřícná lékařka. Perfektní přístup k pacientům. Simpatická mladá sestřička Dita.
matka
Paní doktorka je opravdu odborník na svém místě. ATB nerozdává plnými hrstmi a za to jsme ji vděčni a proto jsme si ji vybrali. Nedělá z komára velblouda a moje děti k ní nechodí
s obavou. Dobře vyřešila i s nepříjemnou, "strašně chytrou" sestrou a rodiče si konečně nepřipadají jako nezbední školáci. Nová sestra je milá, usměvavá a leckdy stačí promluvit s ní a rázem je rodič klidnější.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích