Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
L.K.
Paní doktorka, je velmi milá, šikovná a hlavně pečlivá, nic nenechá náhodě. Raději pošle na další vyšetření než něco zanedbat. Lepší dětská doktorka není. Chodila jsem k ní já jako dítě a teď k ní chodí moje děti.
S paní doktorkou jsem velice spokojená já i můj 14 letý syn. Je pečlivá, nic nepodcení a neodbyde. Má sice určitý odstup, ale umí si popovídat i kamarádsky. K mému synovi je vždy kamarádská a nikdy nic nezanedbala, ba naopak. Můj syn měl kdysi veliké problémy s uchem a právě paní doktorka ho poslala na všechna potřebná vyšetření, díky kterým se dostal do rukou jednoho z nejlepších dětských ušařů. Když měl syn ve škole úraz hlavy, okamžitě byla ve škole u něho, jela s ním i v sanitce do nemocnice v Třebíči a odjela, až když věděla, že je vše v pořádku. Prostě je to lékařka vynikající a velice si jí vážíme. Děkujeme, paní doktorko!!!!!
Vždy dokáže pomoci, poradit, vynadat ve správnou chvíli.
velmi si vážím naší paní doktorky, mám k ní plnou důvěru, vždycky mi maximálně poradila s péčí a léčením mých synů a je vždy důkladně vyšetřila. Ani si neumím představit, že kluci vyrostou a nebudeme v kontaktu. Paní doktorko, ze srdce Vám děkuji za péči.
Tručková Evženie
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni. Můj syn Zdeněk ji má moc rád a rozumí si s ní. Paní doktorka má k synovi úplně super přístup a moc mu pomohla, když ho ze školy odvážela sanitka s otřesem mozku. Velice si jí vážím jako lékařky i jako člověka a nedám na ni dopustit. Je pečlivá, poctivá a nic nepodcení. Paní doktorko, moc Vám děkujeme za to, že jste taková jaká jste!!!!!
Kubula
Paní doktorka je skvělá, má super přístup, je pečlivá a hlavně prcek ji má rád a nikdy u ní nebrečí, ani když mu berou krev, nebo očkují...
Vítámvásová Lenka
Nejlepší dětská lékařka
Henzlová
Jsem u ní spokojená.
S PANÍ DOKTRORKOU VĚROU BÁRTOVOU JSEM SPOKOJENA MÉ DCERY K NÍ RÁDY CHODÍ A NIKDY U NÍ NEBŘEČELI S DĚTMI TO UMÍ.
Vagnerova
Paní doktorka sice velmi milá, ale občas má problémy s rozpoznáním závažnějších onemocnění