MUDr. Věra Audyová

Palackého 201, Trutnov

Ordinace
Žižkova 521, Vrchlabí

Umístění: jiné místo • Jiný

Profesionální přístup, ochota, trpělivost. Jedna z mála lékařek, která vysvětlí, povzbudí a pacient cítí zájem.

K paní doktorce jsem se dostala poprvé před 10 lety. Můžu jen doporučit. Je to opravdu odborník. Jeden rok jsem neměla jen problémy se zády, ale zároveň na tom byla i špatně psychicky - moc mi pomohla. Je to skvělá lékařka i člověk.

Naprostá spokojenost.Zaridila veskeré višetření které mi neposkytla obvodní lékařka ani neurologie v nemocnici.

Přísná,odbornice, ale taky člověk. Pokud člověku skutečně něco je, snaží se mu pomoci a ne jen konstatovat jaký je stav a jen účtovat pojišťovnám. Když jsem obcházela rok všechny odborné lékaře ortopeda, neurologa, kteří jen konstatovali, ale nepomohli mi a nic pro mne neudělali,když už jsem byla zoufalá z bolestí a svého stavu, našla jsem si sama paní doktorku Audyovou a ona jediná se snažila mi pomoci, dala mi RHB, poslala mě na vyšetření a po 4 měsících léčení pojmenovala skutečný stav věcí, což urychlilo i následnou operaci.
Jsem jí nesmírně vděčná a touto cestou jí ještě jednou děkuji za pomoc.