Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Veronika Tománková
Pani doktorka je clovek na svem miste. Chodila jsem k ni ja a nyni i nas syn. Nikdy zadny problem, je profesional s lidskym pristupem, zbytecne deti netrapi a nic nepodcenuje. Se sestrickou jsou obe vzdy mile s usmevem na tvari. Vsem muzu vrele doporucit!!!!!!!!!!!
Pavla
K paní doktorce chodíme krátce ale umí si poradit s čímkoliv.Poradila si i s objemnou dokumentací a těžkou nemocí mého syna a doporučila výborného specialistu.Mluví za ni léta praxe i lidský přístup.Neodmítne,nemá špatnou náladu a snaží se aby pacienti dlouho nečekali.Obě i se sestrou jsou zodpovědné a pacienti je zajímají.Doporučuji!!!!
Doktorka mého manžela a nyní našeho syna...vždy s dobrou radou a výborným výsledkem :-)
Paní doktorka i sestřička jsou příjemné, profesionální a s dětmi zacházejí moc pěkně. Péče paní doktorky je dostatečná, zbytečně nevyhledává u dítěte nemoc, ale ani nic nezanedbá.
zatím k ní chodíme se synem necelý rok a jsme nadmíru spokojeni!
Celkem v pohodě doktorka,nikdy jsme s ní neměli problémy.
sisi
Její přístup není ani přehnaný ani nedostatečný, Dokáže dobře diagnostikovat. Oběma dcerám zatím vždy pomohla.
Vynikající dětská lékařka. Máme dva syny a má je v péči od jejich narození. Nikdy nevznikl žádný problém. Všem doporučuji
monika
Výborná!!!! Starala se o mě od miminka a určitě k ní přihlásím i svého potomka.
Julka
Super lékařka pro děti