Převzala jsem od 1.1.2021 ordinaci po MUDr. Pavlíkové, jsem majitelkou a jednatelkou ORDINACE OBŘANSKÁ s.r.o. Od roku 2017 mám atestační zkoušku z oboru Všeobecného praktického lékařství, mám platný certifikát Celoživotního vzdělávání. Na malý úvazek se angažuji jako akademický a vědecký pracovník na lékařské fakultě MU v Brně. V roce 2017 jsem získala akademický titul PhD. Dlouhodobě se věnuji výzkumu těhotenské cukrovky. Mimo obor jsem absolvovala kurz tejpování a masérský kurz. Domluvím se anglicky, rozumím německy.

Běžný termín

Konzultace online

Celkové vyšetření

Diagnostické testy

Domácí návštěva

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Ordinace Obřanská s.r.o. celkové vyšetření

Moc děkuji za lidský přístup a kvalitní vyšetření.I přístup sestřičky.Oběma patří velký dík.Úžasná ordinace podvedením p.Mudr.Bartákové V.

MUDr. Vendula Bartáková

dekujeme za oceneni, na lidskem pristupu si zakladame :)

R
Umístění: Ordinace Obřanská s.r.o. Jiný

Paní doktorka Bartáková je vynikající praktická lékařka, není profesně vyhořelá, jako většina obvodních lékařů, umí dobře diagnostikovat problém, poradit, pomoct a věřím, že rozumí tomu co dělá. Nic nenutí, pouze dá - (za mě) správné doporučení a je na každém pacientovi, jak s ním dále naloží... Paní sestřička Horáková, taktéž ví co dělá, je velmi milá a příjemná. Ordinace a čekárna čistá.
Dámy jsou moc fajn zdravotnické duo - 100%

MUDr. Vendula Bartáková

dekuji za hodnoceni, vazim si ho

Umístění: Ordinace Obřanská s.r.o. Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a ochotné. Velmi oceňuji webové stránky (je fajn nemuset si číst o nepřítomnosti až u dveří) a rekonstrukci převzaté ordinace. Způsob "odbavování" pacientů je efektivní a v rámci možností rychlý, a přitom je každému věnována náležitá péče a vysvětlení daného zdravotního problému.

Děkuji za podporu :-)

T
Umístění: Ordinace Obřanská s.r.o. Běžný termín

Potřeboval jsem vyšetřit v době absence mé doktorky. Paní doktorka Bartáková i její sestřička jsou velice příjemné a vstřícné, vše vysvětlí a člověk odchází s pocitem, že se mu opravdu snažily pomoci.

Komunikace i všechno ostatní na jedničku. Kéž by taková byla i moje doktorka.

děkuji za komentář

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka MUDr.Vendula Bartáková mi se svou zdravotní sestrou vyšly rychle vstříc,v těžké COVID době,tím,že mi poslala doporučení na PCR test ke Sv.Anně
a poslala e-recept,přestože jsem nová klientka.Cítím vděčnost s empatií.

děkuji za komentář