Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí5 názor pacienta
Radek Omelka
Paní doktorka Bartáková je vynikající praktická lékařka, není profesně vyhořelá, jako většina obvodních lékařů, umí dobře diagnostikovat problém, poradit, pomoct a věřím, že rozumí tomu co dělá. Nic nenutí, pouze dá - (za mě) správné doporučení a je na každém pacientovi, jak s ním dále naloží... Paní sestřička Horáková, taktéž ví co dělá, je velmi milá a příjemná. Ordinace a čekárna čistá.
Dámy jsou moc fajn zdravotnické duo - 100%
M. R.
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a ochotné. Velmi oceňuji webové stránky (je fajn nemuset si číst o nepřítomnosti až u dveří) a rekonstrukci převzaté ordinace. Způsob "odbavování" pacientů je efektivní a v rámci možností rychlý, a přitom je každému věnována náležitá péče a vysvětlení daného zdravotního problému.
Tomáš I.
Potřeboval jsem vyšetřit v době absence mé doktorky. Paní doktorka Bartáková i její sestřička jsou velice příjemné a vstřícné, vše vysvětlí a člověk odchází s pocitem, že se mu opravdu snažily pomoci.
Komunikace i všechno ostatní na jedničku. Kéž by taková byla i moje doktorka.
Hanička Klimešová
Paní doktorka MUDr.Vendula Bartáková mi se svou zdravotní sestrou vyšly rychle vstříc,v těžké COVID době,tím,že mi poslala doporučení na PCR test ke Sv.Anně
a poslala e-recept,přestože jsem nová klientka.Cítím vděčnost s empatií.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně