Kontaktní údaje

Vysoce erudovaná diplomovaná dentální hygienistka, ortodontická asistentka a zubní technik.

Odbornou praxi a vědomosti získala pod vedením zkušených specialistů na nejlepších zubních klinikách v Praze a absolvováním mnoha kurzů a stáží.

Vendula Andrlová provádí veškeré úkony týkající se prevence onemocnění tvrdých a měkkých zubních tkání včetně následné léčby.

V ordinaci dentální hygieny lze také podstoupit zákroky zaměřené na estetiku, jako jsou například Air - flow nebo domácí a ordinační bělení zubů technologií ZOOM.
Více O mně

• Dentální hygiena

Klinika

Dobrovského 40, Praha

• Bělení zubů

• Odstranění zubního kamene

• Bohužiaľ, správanie pani hygieničky sa dá charakterizovať ako nevhodné až arogantné. Mal som možnosť zažiť asi tri návštevy (len z dôvodu pohodlnosti, pretože zubár v rovnakej ordinácii je výborný), ale posledná návšteva ma definitívne presvedčila o tom, že bola posledná. Z ľudského pohľadu naozaj neodporúčam.

• A

Ošetření u této slečny vřele doporučuji. Jsem maximálně spokojená s její přístupem, ochotou, pečlivostí a i po lidské, nejen profesionální stránce, je velice příjemná a milá.

• R

Nadstandardní prostředí, nadstandardní přijetí, skvěle odvedená práce.Jsem maximálně spokojená. Všem doporučuji.