Odbornou praxi a vědomosti získala pod vedením zkušených specialistů na nejlepších zubních klinikách v Praze a absolvováním mnoha kurzů a stáží.
Vendula Andrlová provádí veškeré úkony týkající se prevence onemocnění tvrdých a měkkých zubních tkání včetně následné léčby.
V ordinaci dentální hygieny lze také podstoupit zákroky zaměřené na estetiku, jako jsou například Air - flow nebo domácí a ordinační bělení zubů technologií ZOOM.
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Air flow
Bělení zubů
Běžný termín
Fluoridace zubů
Odstranění zubního kamene
Klinika
Bohužiaľ, správanie pani hygieničky sa dá charakterizovať ako nevhodné až arogantné. Mal som možnosť zažiť asi tri návštevy (len z dôvodu pohodlnosti, pretože zubár v rovnakej ordinácii je výborný), ale posledná návšteva ma definitívne presvedčila o tom, že bola posledná. Z ľudského pohľadu naozaj neodporúčam.
Anna113
Ošetření u této slečny vřele doporučuji. Jsem maximálně spokojená s její přístupem, ochotou, pečlivostí a i po lidské, nejen profesionální stránce, je velice příjemná a milá.
R.Špačková
Nadstandardní prostředí, nadstandardní přijetí, skvěle odvedená práce.Jsem maximálně spokojená. Všem doporučuji.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze