R.P
Byla jsem u pana doktora na extrakci osmičky a jsem naprosto spokojená. Byl velice laskavý, měl pro moje obavy pochopení a během chvilky osmičku vyndal. Doporučuji
Norbert Peticzky
Absolutne profesionálny, príjemný, chápavý a precizny doktor. Osetroval ma na pohotovosti a plne chapal aj moje obavy aj panicky strach zo zubára.
carnero1989
Pán doktor byl moc ochotný,vtipný,trhal mi dvě osmičky a nemůžu si ho vynachválit,opravdu více takových doktorů jako je tento!:-)
Anna
Byla jsem u pana doktora na všech čtyřech osmičkách. Vše bylo v pořádku, je milý, empatický a řádně mi vysvětlil, jak se po zákroku chovat, aby se mi rány co nejlépe hojily. Doporučuji
Pacientka
Takto negativní hodnocení dávám proto, že doktor Vlachopulos byl velmi neurvalýa netaktní, po celou dobu operace mu oči sjížděli do mého výstřihu, dovolil si i pár nemístných poznámek a na závěr při vyndavání stehů mi sahal do úst rukou bez rukavic, načež sem ho na to upozornila a on mi řekl, ať se nestarám o věci, do kterých mi nic neni a pusu "omylem" rozstříhl. Poslední šílený dojem z celé operace je nepříjemný cigaretový zápach z jeho úst a rukou. Návštěvu tohoto lékaře proto nedoporučuji.
Lenka Káninská
Pan doktor se dá jen chválit. Ve chvíli kdy se o Vás začne starat, tak máte pocit, že studoval a pracuje jen pro Vás a pro nikoho jiného. Je pečlivý, starostlivý, šikovný. Dnes jsem u něj byla a nezbývá mi nic jiného než panu doktorovi poděkovat a popřát mu ať se mu pořád daří. Moc Vám děkuju pane doktore.
Tatiana M.
Naprosto úžasný, milý a vstřícný doktor. Měla jsem komplikovanou extrakci, pan doktor vše vysvětlil, upozorňoval před každým dalším krokem. Sestřičky, když to neslyšel, řekly, že má zlaté ruce a že si ho velice váží. Měly pravdu. Velmi lidský a odborně na vysoké úrovní. Doporučuji.
petra
Velice dobrý doktor, přijemný s dobře odvedenou prácí doporučuji.
Prchalová
Byla jsem velmi spokojena. Pan doktor je velice vstřícný, starostlivý a velký profesionál. Má 8 byla dost komplikovaná a jediné pozitivní na tom celém zákroku byl pan doktor a sestřička :-)
Děkuji pane doktore.
Jana Prchalová
Petra A.
Vynikajici stomatochirurg s neskutecne lidskym pristupem. Byla jsem u nej na vyndani 2 osmicek a z jeho pristupu jsem byla absolutne nadsena. Je to proste Pan Doktor. Vrele ho vsem doporucuji.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze