Absolvent Lékařské fakulty v Plzni, Univerzity Karlovy v Praze, obor Zubní lékařství
Člen České stomatologické komory
Zaměření- záchovná stomatologie, endodoncie, dětské zubní lékařství, protetika

Bělení zubů

+1 služba

Jak fungují ceny?

B
Umístění: ordinace

Paní doktorku Urbánkovou doporučuji všema deseti! Trpěla jsem panickou hrůzou ze zubaře, kterému jsem se také, kvůli spoustě špatných zkušeností, dlouho vyhýbala. Paní doktorka Urbánková je ale naprosto úžasná - moc milá, příjemná, vše vysvětlí a k tomu pracuje naprosto precizně, moderně a bezbolestně. V ordinaci umí vytvořit příjemnou atmosféru a svým projevem dokáže pacienta uklidnit. Nechtělo se mi věřit, že dobrý zubař opravdu dokáže strachu z bolesti zbavit, ale u paní doktorky tomu tak opravdu je! Všem rozhodně doporučuji, nemohu si paní doktorku vynachválit :)

Úžasná paní zubařka. Dříve jsem měla strach ze zubařů, ale u paní Urbánkové opravdu strach nemám - zákroky vždy bezbolestně. Naprosto profesionální chování, dává si velmi záležet !!! Mohu jen doporučit!! K zubaři už nechodím se strachem a s nervozitou, vím totiž, že paní Urbánková by ani bolest pacientovi nedopustila :-)))) !!!

Z

S paní doktorkou jsem moc spokojená. Je velice profesionální a zbavila mě, po špatných zkušenostech, téměř strachu z návštěvy stomatologie. Také k dětem se chová moc hezky ona i sestřička, takže se moje holčičky díky ní zubaře nebojí.

Návštěva ověřená

Paní doktorka je velice milá, vstřícná a poctivá.Začala jsem k paní doktorce chodit na doporučení od dcery,která je také velice spokojená.Jinak chci taky paní doktorce Urbánkové poděkovat,že mě vzala.Dostat se dnes k nějakému takovému zubnímu specialistovi,který dělá práci tak poctivě a oddaně je opravdu zázrak.

Návštěva ověřená

Velmi milé první přijetí, příjemná paní zubařka i sestřička. Kompletní preventivní prohlídka, doporučení, co dále, velmi jednoduché objednání online, žadná dlouhá čekací doba. Spokojenost najít si tak jednoduše zubaře v Praze.

Návštěva ověřená

Jsem s přístupem paní doktorky naprosto spokojená. Je velmi milá, přátelská a předá vám důležité informace. Nádherně mi opravila plombu po bývalé zubařce. Bývalá zubařka v porovnání s paní zubařkou Urbánkovou - neskutečný rozdíl ve všem, v přístupu, preciznosti, předávání informací...
Pro mne je nyní zubařkou paní Urbánková, a je to jasná volba!

Paní doktorka je milá, rychlá, pečlivá, bezbolestná, vše dobře vysvětlí, má lidský přístup a přitom je velice profesionální. Již při první návštěvě mě důkladně prohlédla a našla mnoho věcí, které můj minulý zubař nenašel/přehlížel. Po minulém zubaři mi také zachraňovala špatně opravený zub a i když není jisté, jestli se zub povede zachránit, tak jí absolutně věřím v tom, co dělá.
Jsem s ní moc spokojen a doporučuji ji známým i kamarádům na potkání. Je super a setkání s ní jsou velice příjemná.

Návštěva ověřená

Návštěva u slečny doktorky byla pro mne velmi příjemným zážitkem po dnech plných bolesti a bezradnosti. Můj problém sice vyřešit nemůže, s tím si musí poradit stomatochirurg, ale konečně jsem našla někoho, kdo jej diagnostikoval a přistupoval k němu s pochopením a laskavostí. Děkuji.

Návštěva ověřená

Velmi příjemná paní zubařka, zákrok proběhnul bezbolestně. Není problém s objednáním. Jsem spokojena :) Doporučuju.

Číslo ověřené

Davam 10 hviezdiciek z 5 ako pre pani zubarku tak aj jej sestricku! Mala som problem s dasnom po tom ako som bola u jej kolegu, ktory bol moj zubar. Pani zubarka ma ihned zobrala, stravila so mnou hodinu, odviedla perfektnu pracu a zachranila moje dasno- uz sa pomaly hoji ;) nedokazem ani vyjadrit ako im obom dakujem a nikdy by som nepovedala, ze sa budem niekedy tesit na navstevu zubara ale ano! Tesim sa na dalsiu navstevu! Mozem vsetkym odporucit!!! ;)