Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
mojedeti
V péči MUDr Bečkové mám dvě děti a velice si vážím jejích odborných zkušeností i jejího přístupu k pacientům. Také sestřička je moc hodná a ochotná a děti ji i paní doktorku mají rády. Tuto ordinaci všem doporučuji.
Veronika
Paní doktorka je velmi milá k dětem, syn se u ní nebojí ani očkování. Když si není jistá s diagnózou, raději pošle ke specialistovi, než aby něco zanedbala. Vše podrobně vysvětluje, raději zopakuje vše 2x, aby si byla jistá, že matka pochopila (občasný pocit, že jsem blbec ráda vyměním za to, že vše udělám tak, jak mám). Nemám jedinou špatnou zkušenost. Doporučuji.
Výborná paní doktorka. Chodím k ní s dcerou a nemohu si na nic stěžovat.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Bečková se starala o mou sestru, mě, a nyní má ve své péči děti mé sestry i moje... Absolutní důvěra! Když jsem zkoušel simulovat, vyběhla se mnou. Naopak - když jsem přišel s banalitou, včas mi diagnostikovala nemoc, jež byla v zárodku. Díky tomu mi ušetřila operaci. Cítím k ní hlubokou úctu a respekt.
Pečlivá
Chodím k paní doktorce s oběma dětmi. Je velmi ochotná, pečlivá a milá, s dětmi to perfektně umí. Líbí se mi, že antibiotika předepisuje pouze v případech, kdy není zbytí. Když bylo potřeba, poslala nás ke specialistovi. Má velké a bohaté zkušenosti a ty zdaleka vyváží zastaralou čekárnu a ordinaci. Sestřička je milá a příjemná, možná trochu pomalá a ne úplně pohotová.
Pani doktorku jsem měla možnost poznat včera poprvé. Přístup do budovy, kde je mimo jiné ordinace pro děti, je špatný. Kočárek opravdu musíte vynést 5 schodů a pak se ještě poprat s "lítačkama".
Ale paní doktorka je opravdu moc milá, jistě má spoustu zkušeností s dětmi a ví co a jak. Dokonce nám dala na sebe i kontakt na mobil, což se dnes jen tak nevídí. Doporučuji.
Spíše nedoporučuji. Podávat batoleti antibiotika bez řádných krevních testů je nezodpovědné a neomluvitelné. V našem případě se prokázala zbytečnost užívání antibiotik až po týdnu pravidelného braní, na což pani doktorka reagovala dost zmateným způsobem. MUDr. Bečkové po této zkušenosti nedůvěřuji a nechci, aby měla dceru nadále ve své péči, takže měníme lékařku. Obávám se, že pocit pečlivosti, který paní doktorka v některých matkách budí, je zcela obyčejná pomalost a jsem přesvědčena, že byla-li MUDr. Bečková kdysi lékařkou pohotovou a kvalitní, dnes je to prostě lékařka postarší, která má plný nárok na důchodový odpočinek.
Nekomentuji úroveň čekárny a kvalitní péče by nejspíš kompenzovala i fakt, že maminky s kočárky musí překonat při vstupu do lékařského komplexu několik schodů nebo nechat zcela nehlídaný kočár před domem.
Pani doktorka je velice mila, hodna a umi to s detmi.Je pravda,ze nedy nestiha,ale t0 se stane kazdemu lekari,ze je ve skluzu, 0bcas nema 0dhad na deti,jestli place ze strachu, nem0ci,ci unav0u,ale c0 se navstevnosti tyce, je vynikajici.Perfektni diagnostik a neposila zbytecne dite do nemocnicniho prostredi,ktery jej stresuje.Jen malokdy si nevi rady a je pr0ste nejlepsi.
Úžasná paní doktorka, milá a vždy ochotná pomoci i poradit. Neváhá přijet i na návštěvu domů, což je v dnešní době velká výjimka. Děti ji mají moc rády a já mám k jejím zkušenostem a vědomostem tu nejhlubší důvěru. Vřele tuto paní doktorku doporučuji všem, kterým nevadí starší vybavení čekárny, ale jde jim zejména o znalosti a přístup lékaře.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze