Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Vaverkovi
Obě děti tam máme od 2007 a 2011. Za celou dobu nemám jedinou stížnost. Pravda ordinace ani čekárna není zrovna moderní, ale o tom to není. Doktorka byla v pohodě. Zbytečně děti nedopovala antb a očkování navíc mi rozumně vysvětlila. Když jsem si nevěděla rady, mohla jsem kdykoliv zavolat. Děti už jsou skoro velký a jsem rada, že jsme u ní a né jinde.
I.L.
Nic jsem nic podobného nezažila. Paní Dr. Havlová měla zástup za naši dětskou lékařku. Přišli jsme za ní, nikdo nebyl ani na chodbě ani v ordinaci, neměla tam ani sestřičku. Pozvala nás dovnitř, vzala telefon a začala (nějaké další matce dítěte) do telefonu vykládat "můžete teda přijít jestli hodně chcete, ale je tady plno, budete několik hodin čekat a tak to bude celý den". Nevěřila jsem svým uším. Úplně zbytečné je psát o jejím způsobu léčby, vlastně žádný nebyl, nic neřekla. Sebrala jsem se a jela jsem na Motol na pohotovost.
Jo, jo naše paní doktorka se opravdu vyznamela nepoznat u jedenáctiměsíčního dítěte roštěp páteře je fakt nářez. Všude se nás ptali proč jdem tak dlouho.Zařizuji si jiného pediatra i za cenu, že budu dojíždět do jiného města. Pokud tam nemusím tak tam nejdu, chodíme tam také jen na očkování a prevenci.Když tam jdu občas si připadám jak když obtěžuji.
Naprosto šílená dětská doktorka, která dětem určuje diagnózu podle toho, co si rodič myslí, že dítěti je. Bohužel nás jiná lékařka po přistěhování do Slaného nevzala, takže k p. Havlové chodím s dětmi pouze na očkování a když jsou děti nemocné, tak s nimi jezdím radši večer na pohotovost. Tam mám jistotu, že děti prohlídne lékař a ne někdo jako je p. Havlová.