Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Můj osobní názor je že to je hrůza.Absolvoval jsem prej všechny vyšetření a pani doktorka Semrádova říkala že mi nic nenašla a že jsem v pořádku. Když jsem ji říkal že to nechápu a že po každém jídle mám velký křeče, nafouknuté břicho a chodím na záchod po každém jídle i 4 ,i 5krát a že se stravuji zdravě, tak mi odpověděla že jsem v pořádku. A už mi ani nedala žádni dalši kontrolu jen aby se mě asi zbavila. Nedoporučim ji mojim známým. Za mně moc špatná skusenost.
Vajaiová Jana
Byla jsem 23. 10. na kolonoskopii. Vše mi bylo srozumitelné vysvětleno příjemným panem doktorem. Samotné vyšetření po injekci bezbolestné, vzbudila jsem se v pohodě, ničeho se nebojte. Moc děkuji.
V.P.
Velice ochotná paní doktorka i pan doktor. Vše vysvětleno srozumitelně a lidsky. Velice hodné sestřičky .-)
Dadule Spillkerule
Paní MuDr. Semrádová je člověk na svém místě, který ví co dělá a proč to dělá. Během posledích 4 let jsem vystřídal několik ordinací ( závažnost choroby a stěhování ) a mohu s klidným srdcem říci, že paní doktorka je opravdový profesionál. Jsem si jist, že u ní se mi nestane to co v Klatovech, kdy gastrolog při pohledu na můj nádor zvolal " Bože co to je, to jsem nikdy neviděl "...asi si myslel, že já koukám na nádory každý druhý den....David Spiller, Louny
lenka.pecinova
Dle svého nejlepšího svědomí musím říct, že jsem se jak při prvním před dvěma týdny, tak při druhém vyšetření dnes, setkala s profesionálním a citlivým přístupem. Vše mi bylo vysvětleno, vyšetření byla provedena kvalitně, citlivě, překvapivě rychle a bez komplikací, ani náznak bolesti při nich, v ordinaci i v čekárně vládla naprostá pohoda a klid. Personál je sehraný, dovede povzbudit, nevidím jediný důvod jezdit na podobné pracoviště jinam! Byla jsem překvapená, jak vše hladce proběhlo a ráda bych řekla těm, kdo zde mají připomínky, aby nepomlouvali ty, co se o nás při našich potížích starají, protože to dělají, jak nejlíp umějí a aby nestrašili a neodrazovali pacienty, kteří tam teprve chodit budou. Je to nefér vůči svědomitým lékařům a hodné sestřičce a taky vůči těm lidem, které léčba v této ordinaci čeká. Toto zdravotnické zařízení skutečně mohu doporučit. Protože nemám facebook, přihlásila mě do svého profilu dcera, která zde též vyšetření absolvovala a s mým výše uvedeným názorem se ztotožňuje.
MP 1960
Hanka Zrůstová
Paní doktorka Semrádová je člověk na svém místě, odborník, své profesi rozumí a snaží se pomoci - můžeme být rádi, že v Lounech vůbec někdo takový je ! Zrůstová
Mira
No vidíte. A já jsem s paní doktorkou velmi spokojený. Je to jen věc názoru. Nejdu k doktoru na pokec,nebo z dlouhé chvíle,ale protože mám problém. To že má určité praktiky jinak a nebo nejsou zrovna příjemné je možný fakt,ale raději ať je to méně příjemné a účelné,než na oko hezké a nikam nevedoucí. Je to jen názor a za tím stojím.!Sestřička je také super. Musíte se taky zamýšlet nad tím,co dělá a kde se všude lidem dloube. Každý z nás měl tu šanci.....tak že Vás spokojené zdravím a ti co jsou nespokojeni... běžte jinam.
mb00
U paní doktorky jsem byla poprvé, díky tomu, že máme v rodině problémy s tlustým střevem. Dost jsem toho o paní doktorce slyšela a tak není divu, že jsem před návštěvou měla smíšené pocity, byla jsem ovšem mile překvapena. Byla velice příjemná, o všem se mnou hovořila a ihned objednala vyšetření. To už bohužel neprobíhalo tak hladce. Vyšetření mělo proběhnout v deset hodin,což jsem se samozřejmě dostavila. Od čtvrt na jedenáct, co dokončila vyšetření jednomu pánovi, který pak ještě u sestřičky dospával, jsme 20 minut v čekárně poslouchali telefonát paní doktorky a poté , s docela nepříjemným zjištěním, že je uvnitř ještě další pacient, , jsme slyšeli sténání jedné paní, která tam chudinka zřejmě po celou dobu ležela připravena na lehátku k vyšetření. No ve finále jsem se dostala na řadu ve čtvrt na dvanáct, totálně psychicky vyčerpaná (ono když nevíte co vás čeká, tak to opravdu není nic příjemného),ale bohužel jsem dopadla úplně stejně , jako předchozí paní. Paní doktorce totiž přišla návštěva a sestřička jim uvařila kávu. tak mě nechali další půl hodinu ležet vysvlečenou na lehátku. prostě hrůza.. Samotné vyšetření proběhlo v pohodě, sem tam jen nějaké tlaky, jinač nic. Bohužel ale to jednání okolo mi opravdu nepřijde normální..odcházela jsem v půl jedné.
Já pochopím, když se vyšetření opozdí díky komplikacím u předchozího pacienta, ale vyřizování soukromých hovorů a osobní návštěvy by si paní doktorka měla nechat na doma. Po psychické stránce to byl opravdu můj nejhorší zážitek, a myslím si, že ta psychika je opravdu velice důležitá.
B. Janda
Jak na předběžném pohovoru, tak po týdnu při zákroku jsem se v této ordinaci setkal pouze s perfektním, profesionálním, ale i laskavým přístupem jak sester tak lékařky. Samotný zákrok byl velmi šetrný. Nevím o ničem, co by se dalo označit znaménkem mínus.
Vážená paní koukám že Vás pani Semrádová natchla, tak přidám něco malinkého i já, první vyšetření jsem oabsolvoval ve 14-ti letech (fibroskopie), Semrádová (nepovažuji tohoto cloveka za lekare) se chovala jako dobytek (tento výraz povazuji jeste za lichotný na účet této lekarky)nedostal jsem žáný uklidnujicí obstrik krku a žádnou injekci, co se týce postupu vysetrení Semrádová se k pacientum chová jako řezník na jatkách a její chování k pacientum je na úrovni bodu mrazu. Vám ostatním doporucuji vyhnete se této lékařce velkým obloukem. Vsem s pozdravem. Martin Šimůnek
Ps: za svoje jméno se nestadím