MUDr. Václava Pilná

Lékařský dům, Plzeňská 200, Třemošná

Soukromá kožní ordinace
Skrétova 47, Plzeň

Přiblížit mapu
Studio krásy, EURO NOVA & PARTNER'S s.r.o.
Bezručova 16, Plzeň

Umístění: Soukromá kožní ordinace • Jiný

Nejlepší dermatolog v Plnzni. Paní doktorka je profesionální a milá.

Umístění: Soukromá kožní ordinace • Jiný

Naprosto profesionální přístup jak MUDr. Pilné - Fenclové, tak sestřičky.
Velice oceňuji klidné jednání, rychlou diagnostiku problému, efektivní léčbu - to, s čím jsem se trápila měsíce, se po dvou dnech začalo hojit. Moc děkuji.

Touto cestou bych chtěla poděkovat paní doktorce za velmi profesionální zákrok a úžasné sestříčce za nesmírnou ochotu a laskavost, opravdu první ordinace, kde jen mohu chválit. Jsem moc ráda, že jsme přešli právě sem. V předchozí ordinaci jsme byli léčeni 3 týdny bez efektu a zde po týdnu léčby je to za náma. Děkujeme.

vždy naprostá spokojenost,veškerá léčba zabrala ,milé vystupování,ochota,to svědčí i o velkém počtu pacientů,kteří k ní chtějí chodit:-)

Všechny vyrážky nebo exémy, co jsem měla já a má dvouletá dcera, díky paní doktorce zmizely.

Pravda je, že záporné hodnocení se napíše snáze než kladné. Jistě paní doktorka pomohla mnoha lidem, kteří sem nic nenapíší a jakmile udělá chybu, tak se to dozvíme všichni. Mě teda pomohla s dlouholetým kožním problémem, do týdne bylo po problémech za rok se to objevilo znovu a po zaléčení už nikdy. Nemyslím, že to byla náhoda.

Kdykoliv se objednám, tak nečekám :-) Paní dokotorka je moc milá a vždy se snaží poradit.

Perfektní doktorka, mluví teda hodně potichu, tak člověk musí hodně napínat uši, ale vždy mi pomohla a vyléčila za 14 dní to, co mi v Nýřanech léčili dva roky. Doporučuji.