Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Dobříš

Chtěl bych touto cestou velice poděkovat paní doktorce i sestřičce za velmi kladný přístup a pochopení pacienta.Když jsem 28.6.2019 navštívil Dobříš při cestě na dovolenou, zjistil jsem ,že jsem zapomněl doma prášky na tlak .Při představě že se budu muset vracet téměř 100 km se mi dělalo mdlo.Ale zachránila mi paní doktorka Kozohorská,která mi bez jakýchkoli okolků vyslechla, změřila tlak , poslechla,vyšetřila a napsala prášky které jsem potřeboval. Děkuji velice milé a sympatické MUDr.Kozohorské za její přístup k pacientům. S pozdravem Bidrman.P

velmi vyborna lekarka

Určitě nejlepší volba pro Dobříš a okolí. Doporučuji!

Super doktorka.

Paní doktorka je výborná praktička s krásným lidským přístupem.

Nemohu rici nic jineho nez co uz padlo. Jsem rad, ze jsem si vybral prave ji.

Moc dobrá doktorka,jsem spokojená,vždy mi poradí a je milá a ochotná,doporučuju všem ostatním.S.M.

nemám co říci, naprosto úžasná lékařka, vřele doporučuji:-) sestřička působí odměřeně ale je to taktéž zdravotnice jak má být:-))))

Z

Velmi pečlivá, svědomitá, v neposlední řadě mimořádně příjemná lékařka. Mohla by sloužit jako vzor pro ostatní kolegy a kolegyně.

Doporučuji, vždy komplexní vyšetření. Poctivá, ochotná a milá lékařka.