MUDr. Václava Hanzlíková

Pohraniční 1, Děčín

Přiblížit mapu

Číslo ověřené
Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa...Více • Jiný Méně

Paní zubařka na profesionální úrovni. Empatická, citlivá, vlídná, vstřícná, milá - krásný člověk na venek i uvnitř. Vždy pomůže a vyjde vstříc. Všichni k ní rádi a beze strachu chodíme.

Jsem u paní doktor nejméně 10 let. Vždycky se bojím, ale vždycky mi pomůže a dokonce mám pocit, že jí to bolí za mě. Přivedl jsem do její ordinace i své dvě manželky (tedy postupně a dodnes tam chodí) a teď přibrala i mojí snoubenku. Máme ji všichni rádi pro její profesionalitu, lidskost a vlídnost. Miloš R.

S pani doktorkou mam velmi dobre zkusenosti,ikdyz nejsem perfektni pacient,vzdy my vyde vstryc a za to sem v dnesni dobe vdecna.Mam jeste par zakroku ikdyz se trochu bojim,ale verim ,ze vse dela s citem a klidem.Hlavne vse vysvetli nez se neco zacne ,dekuji vam.

T

I přesto že jsem se přestěhovala do Ústí nad labem tuto zubařku měnit nehodlám , spokojenost !

Paní doktorka Hanzlíková je nejlepší stomatoložka! Děkujeme za perfektní péči, pečlivost a přátelský přístup.
Rodina Pazderníkova

Supr zubařka, velice jemná a ohleduplná.

Chodím k ní 3 roky a je to velmi dobrá a milá zubařka. Takovou zubařku bych přála každému!

Už přes 5 let ji jednou ročně navštěvuji. Sice se bojím bolesti, kterou způsobují nutné zákroky, ale od paní doktorky jakoby to bolelo méně. Zkušená, milá, velice příjemná. Nemívá plnou čekárnu.

E

Prostě nejlepší

paní doktorka je velmi milá,příjemná, umí s člověkem promluvit a její práce je vynikající, stará se o zoubky celé naší rodině a nemůžeme si ji vynachválit. Kéž by bylo víc takových lékařů. Je prostě skvělá.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli přijímáte nové pacienty. Bydlím v Děčíně ale vůbec netušim kde přesně sídlíte. Dělší dobu mě bolí moc zuby a brufeny mi vubec nepomáhají a jiného zubaře nemám, děkuji za odpověd

Dobrý den, nové pacienty již delší dobu nepřijímáme. S bolestí zubů můžete navštívit zubní pohotovost o víkendech 8-11 hod, s kartičkou pojištěnce a popl. 90Kč. Rozpis lékařů najdete na internet...Víceu, např. magistrátu města Děčín, odbor zdravotnictví. V.H. Méně

MUDr. Václava Hanzlíková