Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Štěpánka Kovářová
Paní doktorku jsem měla tu čest poznat z obou stran. Byla jsem jedna z jejich prvních pacientek a na základě zkušeností jsem se rozhodla k ní teď zaregistrovat i dceru. Chodí k ní všechny děti z naší rodiny (a že jich není málo) a nedali bychom na ní dopustit. Paní doktorka nikdy nic nezanedbala, na všem se s ní dá dohodnout, má obrovskou trpělivost jak s dětmi, tak často i s rodiči. Antibiotika nedává jen tak pro nic za nic. V klidu vše vysvětlí, po telefonu vždy poradí (dokonce i v sobotu odpoledne). Ačkoliv má kojeneckou poradnu v danou dobu, není problém se s ní domluvit na jiném termínu, dokonce je ochotná počkat i po ordinační době. Proto, i když jsme se přestěhovali ke Dvoru Králové, nebudu měnit, ani za nic.
Fanynka K.
Výborná milá paní, se synkem tam chodím moc ráda, vždy si mile popovídáme o pokrocích (synových), zajímá se. Nejen o zdravotní stav. Po porodu přišla ke mě domů, což velice oceňuji. Odklad očkování je možné domluvit. Alternativy nezatracuje, diskutujeme. Úplně v pohodě :)
michaela.kapounova
Paní doktorka je velmi milá a vstřícná. Vždy mně se vším pomůže. Je to podle mého názoru nejlepší dětská doktorka v Hradci Králové.
Pepa
Paní doktorka je opravdový odborník. Antibiotika nedává zbytečně. Moc doporučuji.
nej doktor
Paní doktorka je úžasně milá, ale zároveň i pečlivá a ochotná vše vysvětlit! Doporučuji!!!
Paní doktorka je úžasná,vždy odpoví na jakýkoli dotaz,ráda poradí,telefon bere vždy. Nikdy nic nezanedbá a i při sebemenších pochybnostech pošle na důkladnější prohlídky. Já jsem jí za moc vděčná a vím určitě,že takovou lékařku mohu všem jen doporučit.
Vždy příjemná, vstřícná a velmi pečlivá paní doktorka. Dcera jí má moc ráda. Oceňuji také trpělivý přístup i k ne vždy spolupracujícím malým dětem, což jak jsem zjistila není u jiných lékařů samozřejmostí.
Pavlína Parajová
můžu doporučit!! Ochotná, nic nezanedbá.
Roubíčková
Oceňuji vstřícný a osobní přístup paní doktorky. Mé děti k ní chodí velice rády a vůbec se jí nebojí. Líbí se mi také rodinné prostředí v krásné ordinaci. Pamatuji si, jak děti nerady chodily na polikliniku, a proto paní doktorku i její ordinaci hodnotím nejvyšší známkou.